Već više od 40 godina obitelj Šare u Hrvatskoj stvara turističku i gastronomsku priču “od polja do stola” – tradicionalne dalmatinske specijalitete nude u svoja četiri obiteljska restorana Bota Šare u Malom Stonu, Dubrovniku, Splitu i Zagrebu gdje trenutačno radi 60-ak zaposlenika, dok ih je u sezonskom periodu više.
“Kako je rasla obitelj, tako je rastao i posao”, priča nam naša sugovornica Antonela Šare koja vodi restoran u Splitu. Naime, Božidar i Tanja Šare 80-ih su godina pokrenuli cijelu priču u svom prvom restoranu u Malom Stonu, Tanjinu rodnom mjestu, i od tada se značajno proširili, u čemu im pomaže i njihovo šestero djece.





Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu