Poznati porečki restoran Spinnaker, dočekao je sezonu u novom ruhu, osvježenim interijerom i s prekrasnom terasom uz more, te novim konceptom jelovnika chefa Gorana Hrastovčaka, koji slavi bogatstvo i raznolikost istarske kuhinje. Na prigodnom otvorenju protekloga vikenda predstavljena je nova vizija restorana Spinnaker koja sadrži dva jedinstvena degustacijska jelovnika.
Restoran Spinnaker otkriva tajne lokalnih namirnica poput vrhunskih kvarnerskih škampi i lignji, te bogatih okusa boškarina i brancina kroz degustacijski meni “Istrijanska štorija”, duboko ukorijenjen u tradiciji i običajima Istre. Jelovnik je zaokružen jedinstvenom interpretacijom pašarete, pića koje priziva lijepa sjećanja na obiteljske trenutke gotovo svakom Istrijanu. Degustacijski jelovnik “Deboto Istra” nudi suvremenu interpretaciju istarskih okusa, koristeći manje poznate i visoko hranjive namirnice u kombinaciji s vrhunskim, kao što su netom ulovljena orada, hobotnica ili patka. Valamarova opredijeljenost održivom turizmu podrazumijeva i uporabu lokalne i svježe hrane, pa je tako 78% namirnica koje se koriste lokalnog podrijetla, što uključuje domaće proizvođače i mala obiteljska gospodarstva.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu