FOTO: Rušenje hotela u Dubravi umalo završilo tragično, pečenjaru prepolovio odlomljeni zid

Autor: Poslovni.hr , 19. kolovoz 2022. u 14:46
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Odmah nakon početka radova sporni zid nije bio ograđen, odnosno ‘visio’ je sa zgrade tako da je bilo pitanje vremena kad će doći do ovakve nesreće.

Nakon što je prije desetak dana krenulo rušenje hotela na Aveniji Dubrava, jučer se bočni zid urušio na lokalnu pečenjaru koja se nalazila odmah pored, javlja Večernji.

Na svu sreću, u trenutku urušavanja zida na limeni krov restorana nikoga nije bilo unutar pečenjare zbog kolektivnog godišnjeg odmora kojeg su zaposlenici uzeli od 5. kolovoza do ove nedjelje, stoga nije bilo ni ozlijeđenih osoba. Naime, odmah nakon početka radova sporni zid nije bio ograđen, odnosno ‘visio’ je sa zgrade tako da je bilo pitanje vremena kad će doći do ovakve nesreće.

Kako su nam rekli susjedi koji su vidjeli sami događaj, upozoravali su ranije kako je bagerist neprikladno pristupao ovom terenu zgradu te rušio već oštećenu zgradu, zbog čega je statika bila dodatno oštećena.

“Izgleda jako ružno, svi koji su prolazili su se okretali. Pečenjara je uništena do kraja”, kazao je čitatelj Večernjeg lista

Cijelo područje jučer je bilo ograđeno policijskom trakom, no danas slobodno stoji bez ikakvih ograda i oznaka koje bi mogle upozoriti prolaznike. Stanovnike Dubrave jako je rastužila ova vijest zato što je, kako su nam rekli, bila omiljena pečenjara u kvartu.

Komentirajte prvi

New Report

Close