FOTO: Kako bi opljačkali bankomat, digli u zrak i Konzumov dućan

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. studeni 2017. u 14:26
Foto: Duško Marušić / Pixsell

“U eksploziji nitko nije stradao a nepoznati počinitelji za kojima se intenzivno traga, nisu uspjeli otuđiti novac iz bankomata”.

Dva pokušaja pljačke bankomata zabilježena su u Rovinju i Zagrebu u noći s nedjelje na ponedjeljak, a prema prvim informacijama iz policije ni u jednom slučaju nije odnesen novac, a bankomati su bili u sklopu Konzumovih trgovina.

 Noćas oko 1,30 sati, uz pomoć eksploziva dignut je u zrak bankomat Zagrebačke banke u sklopu Konzumove trgovine u ulici Matije Vlačića Ilirika u rovinjskoj četvrti  Borik, no nitko nije stradao, izvijestila je Policijska uprava istarska.

 Uslijed jake detonacije i silne eksplozije bankomat je potpuno uništen, dijelovi su se razletjeli u krug od 30-tak metara, oštećenja su nastala i na Konzumovoj trgovini, a oštećen je i jedan osobni automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini, s druge strane ceste.

 "U eksploziji nitko nije stradao a nepoznati počinitelji za kojima se intenzivno traga, nisu uspjeli otuđiti novac iz bankomata", rekla je glasnogovornica PU istarske  Nataša Vitasović.  Očevidom je utvrđeno da su za sada nepoznati pljačkaši uporabom plinske eksplozivne smjese provalili u bankomat koji je uslijed eksplozije u potpunosti uništen.

Pokušaj pljačke bankomata u zagrebačkom Španskom

 Pokušaj pljačke bankomata u sklopu trgovine Super Konzuma zabilježen je noćas i u Zagrebu, u naselju Špansko. Dojavu o oštećenju  bankomatu policija je dobila oko 3 sata.  Prema pisanju medija riječ je o bankomatu Erste banke

Prema prvim informacijama iz bankomata nije ukraden novac, a očevid je u tijeku.

Komentirajte prvi

New Report

Close