3,3 milijuna kuna za širokopojasni Internet i 4G mrežu

Autor: Poslovni.hr , 07. listopad 2015. u 09:24
Thinkstock

Na razini Ureda gradonačelnika i novoosnovane velikogoričke razvojne agencije VEGORA uspostavljena koordinacija prema infrastrukturnom operatoru Hrvatskom Telekomu s ciljem bržeg razvoja telekomunikacijske infrastructure na području grada.

Razvoj suvremene elektroničke komunikacijske infrastrukture, u prvom redu širokopojasnog Interneta, aktualna je Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Draženom Barišićem, odredila kao jedan od strateških razvojnih prioriteta.

Upravo stoga je na razini Ureda gradonačelnika i novoosnovane velikogoričke razvojne agencije VEGORA uspostavljena koordinacija prema infrastrukturnom operatoru Hrvatskom Telekomu s ciljem bržeg razvoja telekomunikacijske infrastructure na području grada.

Hrvatski Telekom je početkom ove godine na traženje Gradske uprave dostavio detaljan plan investicija na području Velike Gorice u 2015. godini, a ovih dana dostavljeno je i izvješće o njihovoj realizaciji investicija i vrijednosti. Tako ukupna vrijednost planiranih investicija u 2015. godini iznosi 3,3 milijuna kuna, od čega je do sada realizirano (ili u završenoj fazi ) 2,4 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close