Apartmani u Dalmaciji na raspolaganju obiteljima s djecom koji su ostali bez doma

Autor: Poslovni.hr , 29. prosinac 2020. u 15:32
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne poruke podrške građanima Petrinje u vidu besplatnog smještaja.

Općina Postira na Braču zajedno s mjesnom župom sv. Ivan Krstitelja, odlučila je u slučaju potrebe osigurati smještaj za 50 osoba s područja Petrinje koje je ugroženo razornim potresom, rekao je u utorak načelnik općine Postira Siniša Šime Marović

“Mi smo spremni odmah u Pastoralnom centru u Postiri smjestiti 50 osoba, osigurati im hranu a također smo spremni financirati i njihov prijevoz  s petrinjskog područja do Postire,” rekao je Marović  za Hinu, nakon razornog potresa magnitude 6,2 stupnjeva, koji je danas u 12,19 sati pogodio Petrinju.

Dodao je kako su o ovoj odluci  izvijestili Nacionalni Stožer civilne zaštite te županijski Stožer u Splitu kao i  Stožer Sisačko-moslavačke županije i lokalna tijela  vlasti u Sisačko-moslavačkoj županiji.

“Ako nam se netko javi u vezi s ovom našom odlukom mi ćemo odmah stupiti u akciju  za njenu realizaciju, jer želimo pružiti  sve što je u našoj mogućnosti da pomognemo ugroženom području Petrinje,” poručio je Marović.

Alen Perić iz Zadra želi pomoći ljudima iz Petrinje koji su uslijed razornog potresa ostali bez krova nad glavom.

“Posjedujemo 10 apartmana u Zadru, obiteljima koja imaju malu djecu i ostali su bez doma u Petrinji, neka se jave za besplatni smještaj dok se ne riješi situacija u Petrinji.

Javiti se na broj Alen Perić – 091 3333 501″, stoji u objavi koju je napisao Perić.

Ako možete ikako pomoći, pomozite, ako ne možete – proslijedite poruku dalje, dodao je.

Komentirajte prvi

New Report

Close