pozdrav i od mene…
a za muški dio koji će se pojaviti nešto kasnije…nek se vidi šta je amerika.. [smiley]
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2010/01/22/0283006.html
OABIVIJEST
ZAVRSILI OBRACUN KOD OK KORALA I SAD IDEMO NA LICE NACIJE
sjetih se da je juce Zdravko Mamic u trenutcima opustanja na tv rekao kako bi volio ucestvovati u emisiji lica nacije…………….divno………..bas bi pasao naslov za njegov nastup
pofuk
OPET ISTO
Spavaj samo, misli na lijepe stvari, slatke tajne i slatke laži…
…flashback…
…restoran neugodna mirisa, otpuhujem bezmirisnu i bezokusnu vruću crnu kavu u bijeloj čaši od stiropora. Eto, dokle je došlo…
…najdražem licu, utisnuo bih poljubac, ali ne ide. Odmičeš se, daleka.
Opet isto.
Spavaj samo…
Danas na zaleđenoj cesti dvoje mladih na jednom biciklu. Suludo! Ona se smije, a on je ljubi u vrat. Suludo, smijem se i ja i vrištim sâm u prokletom automobilu.
I noćas, znam, opet isto.
Spavaj samo, misli na lijepe stvari, gorke tajne i gorke laži preskoči…
Spavaj samo…s ljubavlju.
OPET ISTO
Spavaj samo, misli na lijepe stvari, slatke tajne i slatke laži…
…flashback…
…restoran neugodna mirisa, otpuhujem bezmirisnu i bezokusnu vruću crnu kavu u bijeloj čaši od stiropora. Eto, dokle je došlo…
…najdražem licu, utisnuo bih poljubac, ali ne ide. Odmičeš se, daleka.
Opet isto.
Spavaj samo…
Danas na zaleđenoj cesti dvoje mladih na jednom biciklu. Suludo! Ona se smije, a on je ljubi u vrat. Suludo, smijem se i ja i vrištim sâm u prokletom automobilu.
I noćas, znam, opet isto.
Spavaj samo, misli na lijepe stvari, gorke tajne i gorke laži preskoči…
Spavaj samo…s ljubavlju.
pa cekajte???????
to ste mene vidjeli na biciklu??????
neverovatno…..ja se oprostim sa Vama popodne na ovoj stranici i Vi me svi krenete uhoditi
svasta
pofuk
Poštovani pofuče,
imate pravo. Tek sam Vas kasnije prepoznao i shvatio da je taj zaljubljeni par na biciklu pogonjen vašim nogama i nagonom. Uhhhh, da sam znao, odmah bih Vama i Vašoj pratnji ustupio svoj skromni automobil, a ja bih skočio na bicikl. Vjerujem da bi me odmah prestala želja za emocijama potaknutom vriskom, jer je danas bilo minus 4ºC. Vrištao bih od hladnoće…
Obećavam, drugi put ću biti obazriviji. Samo naprijed!
Sad nastavljam pranje tanjura u ovoj jazbini u kojoj fuširam kako bih nadoknadio minus na burzi… adio
Poštovani pofuče,
imate pravo. Tek sam Vas kasnije prepoznao i shvatio da je taj zaljubljeni par na biciklu pogonjen vašim nogama i nagonom. Uhhhh, da sam znao, odmah bih Vama i Vašoj pratnji ustupio svoj skromni automobil, a ja bih skočio na bicikl. Vjerujem da bi me odmah prestala želja za emocijama potaknutom vriskom, jer je danas bilo minus 4ºC. Vrištao bih od hladnoće…
Obećavam, drugi put ću biti obazriviji. Samo naprijed!
Sad nastavljam pranje tanjura u ovoj jazbini u kojoj fuširam kako bih nadoknadio minus na burzi… adio
nemojte mi sljedeci puta dati auto kako bi mi udovoljili jer ste rekli da bi se Vi onda vozili na biciklu jer ja sad jedva tipkam po tastaturi buducim da su mi prsti jos zaledjeni ……pogotovo njih 4 jer je jedan bio na trenutke na toplom mjestu sa visokom stopom vlage
enivej hvala Vam na ponudjenoj pomoci
uvijek Vas
pofuk
Ne treba se plašiti rasprava,
konflikata i problema
sa samim sobom i s drugima,
jer se čak i zvijezde ponekad sudare
i onda nastaju novi svjetovi.
Danas znam: to je život…
Charlie Chaplin
KAO što nosimo težinu vlastitog tijela,
a da je ne osjećamo,
kao strani teret koji želimo pokrenuti,
tako ne zamjećujemo
ni vlastite pogreške i poroke, već samo tuđe…
Schopenhauer
Ne treba se plašiti rasprava,
konflikata i problema
sa samim sobom i s drugima,
jer se čak i zvijezde ponekad sudare
i onda nastaju novi svjetovi.
Danas znam: to je život…
Charlie Chaplin
pa kaj nam to govoris???????
pa vidis da smo svi non stop na forumu i da non stop raspravljamo
e moj čapline ,cini mi se da su te polako godine pocele stizati
pofuk
KAO što nosimo težinu vlastitog tijela,
a da je ne osjećamo,
kao strani teret koji želimo pokrenuti,
tako ne zamjećujemo
ni vlastite pogreške i poroke, već samo tuđe…
Schopenhauer
da ….to se slazem jedino kaj sam se ja toliko zdebljao da ne da nemogu nositi tezinu svog tijela nego se nemogu ni pomaknuti
pofuk
NEMREM VEROVATI
4,6,9,10,19,27,28
DOPUNSKI BROJ 33
JEDINO BI DOPUNSKI BROJ FULAO JER BI GA IGRAO POD GLAVNI
SVE LOGICKI
pofuk
p.s.CAK NI SLOVO NE BI FULAO JER TO NE IGRAM,TO JE NEMOGUCE POGODITI
STRASNO