eto porasla je čitanost ove stranice nakon kekinog i mog fajta a mi jadne sve to dogovorile i odglumile [lol] …nadam se da bu opal i kakav honorar od vlasnika stranice za dobro odigrane uloge [lol]
ovo je bolji druk nego onaj od delboya na LRH [lol]
eto porasla je čitanost ove stranice nakon kekinog i mog fajta a mi jadne sve to dogovorile i odglumile [lol] …nadam se da bu opal i kakav honorar od vlasnika stranice za dobro odigrane uloge [lol]
…o…pa vas dvije ko Simona i Ante… [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Mene više podsjećaju na Pokosicu i Lambašicu ..samo neznam oko koga se lome [lol]
[/quote]
Mene više podsjećaju na Pokosicu i Lambašicu ..samo neznam oko koga se lome [lol]
[/quote]
…oko Dikana…ops …Bećarine naravno… [lol] [lol]
[/quote]
[/quote]
oko pofuka ,nek oko koga, si gledala onaj film "mlađe je slađe" [lol]
[/quote]
[/quote]
…oko Dikana…ops …Bećarine naravno… [lol] [lol]
[/quote]
[rolleyes] [embarass]
ja prolazila jednom kraj kafića, ljeto, vrata otvoorena ,čujem unutra pjeva muž moje prijateljice svojim prepoznatljivim lijepim glasom…"hvatajte se curice za mene dok se nisu pohvatale žene "…..joj i dandanas se cerekamo oko toga nas dve[lol]
[/quote]
[thumbsup]Vaš link
e, to je ta mare [thumbsup]
trebam ja ići , lijep pozdrav cure i dečki [smiley]
…evu jednu i za našeg bećarinu…
http://www.youtube.com/watch?v=RmPEaEOwf0Y&feature=related
[thumbsup]
e, to je ta mare [thumbsup]
trebam ja ići , lijep pozdrav cure i dečki [smiley]
pozdrav i tebi i laku noć želim svima…odoh i ja polako..netko reče da je danas petak [wink]
hvala bakicee….
evo malo reklame za jedne tamburaše [rolleyes]
…eto tako je to prolazi još jedan petak,a nekaže li se ono…poslije svađe triput slađe…
lijepo svi spavajte…
[smiley]
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2977&pg=1248&&rnd=1264191836832