Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Octopus pozdrav i tebi….izgleda da čemo se i mi ostali trebat udružit protiv njima[thumbsup]

Aaaa zaaaašto?

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad]

Ne govori Zeko,…sve oće znat…….[proud]

Sve je stvar psihe.....

zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad]

Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mateja: ” njetto: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Reci joj Zeko istinu, jer me neće nikad ostavit na miru……a volim imat svoj mir…[proud] ” Ako takooo želiš svoj mir, trebaš samo kliknut na onaj-odjavi se[wink] ” Nemoj se počinjat ljutit,……[cool]

Ja se ne ljutim[wink]….kad bi ti vidio kako se ja smijem[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol]

šta pare mu ne znače ništa??[lol]

A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad]

Čist dokaz da je između ljubavi i mržnje tanka linija…

mateja: ” octopus: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” pozdrav svima !! zeko šta je sad to ?? to su ti prijatelji ili….?? napali mene pa Mateju ,tebe….dobro dok se nisu sitili još koga…[undecid] ” Octopus pozdrav i tebi….izgleda da čemo se i mi ostali trebat udružit protiv njima[thumbsup] ” ne možeš protiv nijih ima jih…punooooo

Pa i mi smo jedan za trojicu[proud]

[emo_cool]

mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol]

Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray]

[emo_cool]

Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes]

E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga…

zeko: ” mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] ” šta pare mu ne znače ništa??[lol]

Je ali sad nas je troje za bizmis….[lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Čist dokaz da je između ljubavi i mržnje tanka linija…

A tu se potpuno slažem[sad]

[emo_cool]

zeko: ” mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] ” Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray]

Red je da sam reče[cool]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

New Report

Close