Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga…

Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta……

Sve je stvar psihe.....

octopus: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] ” šta pare mu ne znače ništa??[lol] ” Je ali sad nas je troje za bizmis….[lol] [lol]

nije Zeko takav[rolleyes]

svojnov9:

mateja: ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Čist dokaz da je između ljubavi i mržnje tanka linija…

A tu se potpuno slažem[sad]

Bar u nečemu…,ja zadovoljan…

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray] ” Red je da sam reče[cool]

Ajde Njetto da vidimo ako te je nešto u hlačama[rolleyes]…tvoja nova ljubav je…reci ime[pray]

[emo_cool]

mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] ” Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray] ” Red je da sam reče[cool]

Zeko ne popuštaj,…..tako…..

Sve je stvar psihe.....

svojnov9:

mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga…

Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta……

Da je znaš shvatio bi me…

njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me…

Pa baš zato…….

Sve je stvar psihe.....

Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se…..

Njetto zar si tako brzo zaboravio na ovo[shocked]…želim ime inače mjenjam stranu[cool]

[emo_cool]

svojnov9:

njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me…

[lol] [lol] [lol]

Vidi ti Oktija…

octopus: ” svojnov9: ” njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me… ” [lol] [lol] [lol] ” Vidi ti Oktija…

Smije se a i on me još nije upoznao[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

zeko:

Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray] ” Red je da sam reče[cool]

Ajde Njetto da vidimo ako te je nešto u hlačama[rolleyes]…tvoja nova ljubav je…reci ime[pray]

Jel sad shvaćaš Njeto..

svojnov9:

octopus: ” svojnov9: ” njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me… ” [lol] [lol] [lol] ” Vidi ti Oktija…

Smije se a i on me još nije upoznao[lol] [lol] [lol]

Biće da smo mi slikoviti…

New Report

Close