mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga…
Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta……
octopus: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] ” šta pare mu ne znače ništa??[lol] ” Je ali sad nas je troje za bizmis….[lol] [lol]
nije Zeko takav[rolleyes]
svojnov9:
”
mateja: ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Čist dokaz da je između ljubavi i mržnje tanka linija…
”
A tu se potpuno slažem[sad]
Bar u nečemu…,ja zadovoljan…
Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray] ” Red je da sam reče[cool]
Ajde Njetto da vidimo ako te je nešto u hlačama[rolleyes]…tvoja nova ljubav je…reci ime[pray]
mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad] ” Naša je još veću ljubav[lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] [kiss][lol] ” Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray] ” Red je da sam reče[cool]
Zeko ne popuštaj,…..tako…..
svojnov9:
”
mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga…
”
Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta……
Da je znaš shvatio bi me…
njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me…
Pa baš zato…….
Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se…..
Njetto zar si tako brzo zaboravio na ovo[shocked]…želim ime inače mjenjam stranu[cool]
svojnov9:
”
njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me…
”
[lol] [lol] [lol]
Vidi ti Oktija…
octopus: ” svojnov9: ” njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me… ” [lol] [lol] [lol] ” Vidi ti Oktija…
Smije se a i on me još nije upoznao[lol] [lol] [lol]
zeko:
”
Pa sad mi konačno recite ime nove ljubavi[pray] ” Red je da sam reče[cool]
”
Ajde Njetto da vidimo ako te je nešto u hlačama[rolleyes]…tvoja nova ljubav je…reci ime[pray]
Jel sad shvaćaš Njeto..
svojnov9:
”
octopus: ” svojnov9: ” njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes] ” E al’ si mi ti puno lipša i milija……,..biga… ” Koji si ti Svojnov uvlakač, ja joj nebi da gušta…… ” Da je znaš shvatio bi me… ” [lol] [lol] [lol] ” Vidi ti Oktija…
”
Smije se a i on me još nije upoznao[lol] [lol] [lol]
Biće da smo mi slikoviti…