zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh]
Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” pozdrav svima !! zeko šta je sad to ?? to su ti prijatelji ili….?? napali mene pa Mateju ,tebe….dobro dok se nisu sitili još koga…[undecid]
Po svemu klepam danas, praznik je…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Reci joj Zeko istinu, jer me neće nikad ostavit na miru……a volim imat svoj mir…[proud]
Ako takooo želiš svoj mir, trebaš samo kliknut na onaj-odjavi se[wink]
[emo_cool]
svojnov9:
”
mateja: ” svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol] ” Virtualno……..
”
A kad to[huh]…izgleda da previše zaboravljam neke stvari…
Hehehehe nisi me smila tako obrukat…[angry]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” pozdrav svima !! zeko šta je sad to ?? to su ti prijatelji ili….?? napali mene pa Mateju ,tebe….dobro dok se nisu sitili još koga…[undecid]
Octopus pozdrav i tebi….izgleda da čemo se i mi ostali trebat udružit protiv njima[thumbsup]
[emo_cool]
Evo vidiš sam[angry] [angry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Ako takooo želiš svoj mir, trebaš samo kliknut na onaj-odjavi se[wink]
Nemoj tako jer on je plah…
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
zeko,
mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Iznevjerio me[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]
A zašto kad je bila tako velika ljubav[sad]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh] ” Reci joj Zeko istinu, jer me neće nikad ostavit na miru……a volim imat svoj mir…[proud] ” Ako takooo želiš svoj mir, trebaš samo kliknut na onaj-odjavi se[wink]
Nemoj se počinjat ljutit,……[cool]
Sve je stvar psihe.....
octopus: ” zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” pozdrav svima !! zeko šta je sad to ?? to su ti prijatelji ili….?? napali mene pa Mateju ,tebe….dobro dok se nisu sitili još koga…[undecid] ” Octopus pozdrav i tebi….izgleda da čemo se i mi ostali trebat udružit protiv njima[thumbsup]
ne možeš protiv nijih ima jih…punooooo
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol] ” Virtualno…….. ” A kad to[huh]…izgleda da previše zaboravljam neke stvari… ” Hehehehe nisi me smila tako obrukat…[angry]
Pa što se buniš, kad ti se Njetto nudi, a on je ipak malo bliže ko ja[rolleyes]
[emo_cool]