svojnov9:
”
Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked]
”
Gdje u tvojim snovima[lol]
Virtualno……..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Malo prije si mi rekao da bolje da ne dolazim, a sad da neka dođem….ja sam već odlučila da ti vjerujem na prvu riječ, tako da se nemoj sad predomišljat
Ma nije priša,…kad naletiš…bez obaveze….[cool]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad]
Šta je Zeko, iznenađen si, a….[cool]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
Zeko pozdrav[smiley]
Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh]
[emo_cool]
mateja: ” svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol] ” Virtualno……..
A kad to[huh]…izgleda da previše zaboravljam neke stvari…
[emo_cool]
zeko: ” Dobro večer svima[proud] Uistinu nemam komentara[sad][sad] ” Zeko pozdrav[smiley] Sad kad si došao mi možeš reći što je bilo sa tobom i Njettom[huh]
Reci joj Zeko istinu, jer me neće nikad ostavit na miru……a volim imat svoj mir…[proud]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
pozdrav svima !!
zeko šta je sad to ?? to su ti prijatelji ili….??
napali mene pa Mateju ,tebe….dobro dok se nisu sitili još koga…[undecid]
mateja: ” svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol] ” Virtualno……..
Moš smenom virtualo, pa ako nam se svidi….vidićemo…
Sve je stvar psihe.....