Ninna, čestitam ti na 1.000.-toj poruci koju ćeš uputiti upravo meni [smiley]
E, da. Doveo si me malo u neugodno situaciju. Nije mi bio plan tako iskoristiti 1000.-tu poruku. Ali šta je tu je.
Pozdrav Askoooo…. ma gdje bio….[smiley]
Veliki pozdrav svima osim ovima koji me zezaju[rolleyes]
Ma ne vjerujem Ford da tebe netko zeza? Zar je moguće????
ma jedna forumašica zeza…sad su se svi forumaši prepali…javljaju mi se na pp i pitaju smiju li pisati na temi…
Demolirano slovensko veleposlanstvo u Beogradu
Slovensko veleposlanstvo u Beogradu u nedjelju navečer je demolirano nakon što je u nju ušlo tridesetak prosvjednika protiv neovisnosti Kosova, javljaju danas slovenski mediji pozivajući se na svjedoke. “Veleposlanstvo je uništeno”, izjavila je specijalna izvjestiteljica slovenske televizijske postaje POP-TV Tina Čuček koja navodi da se dio prosvjednika koji su upali u zgradu popeo na balkon veleposlanstva i skinuo zastavu Slovenije i kasnije je spalio, dok su drugi iz nje izvukli dio pokućstva i zapalili ga. U Novom Sadu je, navode slovenski mediji, napadnut Mercatorov trgovački centar u središtu grada, na kojega su prosvjednici bacali kamenje, ali danas je otvoren i normalno radi uz osiguranje zaštitara, a u slučaju mogućih incidenata intervenirala bi policija, izjavili su Mercatorovi predstavnici za javnost.
Evo ovim putem se prijavljujem za novog veleposlanika Slovenije u Beogradu……
Valjda je dobra plaća pa ću pokrit gubitke na burzi….
Evo ovim putem se prijavljujem za novog veleposlanika Slovenije u Beogradu…… Valjda je dobra plaća pa ću pokrit gubitke na burzi….
Ford mislim da ipak nisi za taj posao…znaš kod nas kad imamo pravila važe za muškarce i žene jednako, a ti imaš za žene više pravila nego za muškarce, a to tak ne ide[sad]
E, da. Doveo si me malo u neugodno situaciju. Nije mi bio plan tako iskoristiti 1000.-tu poruku. Ali šta je tu je.
Pozdrav Askoooo…. ma gdje bio….[smiley]
Možda jesmo u skladu s tvojim izborom aforizama……a možda i nismo…. [smiley]
Pozdrav i tebi… [smiley][thumbsup]
Ford mislim da ipak nisi za taj posao…znaš kod nas kad imamo pravila važe za muškarce i žene jednako, a ti imaš za žene više pravila nego za muškarce, a to tak ne ide[sad]
Pravila su bila samo za ninnu….a ona si je uzela za pravo da predstavlja čitav ženski rod….
Mateja,muškarcima treba neki put..,zapravo vrlo često i oprostiti…i onako sve bude kako same provedemo u djelo…
usput pravila su i onako da se krše…osobito ovakova…jer bi nas inače udavila…[cool]
Osobno, podržavam (ograničeno) emancipaciju žena[rolleyes]
ma jedna forumašica zeza…sad su se svi forumaši prepali…javljaju mi se na pp i pitaju smiju li pisati na temi…
Iskreno, čist sumnjam da je u pitanju forumašica, prije će bit’ poglavica u pitanju? [proud]
Nisam još nigdje pročitala da je netko na PD-u komentirao da forumašice nisu pristojne