EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Možda jesmo u skladu s tvojim izborom aforizama……a možda i nismo…. [smiley] Pozdrav i tebi… [smiley][thumbsup]
[/quote]

Zato ih više ne pišem [smiley]
p.s. Aj mi pazi kad će mi biti 2000.-ti post (skoro mi je umakao ovaj 1000.-ti.) [smiley]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Alabama si na skype-u?

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Mateja,muškarcima treba neki put..,zapravo vrlo često i oprostiti…i onako sve bude kako same provedemo u djelo… usput pravila su i onako da se krše…osobito ovakova…jer bi nas inače udavila…[cool]

Bakicaaa ti si naš glas razuma[thumbsup] Ja nisam ni mislila na pridržavanje ovih pravila[smiley] ali sam bila u “malom” šoku kad sam vidjela da postoje pravila samo za žene[shocked]

[emo_cool]

Osobno, podržavam (ograničeno) emancipaciju žena[rolleyes]

Baš me zanima što se podrazumjeva pod “ograničeno” emancipaciju[undecid]

[emo_cool]

Alabama: ” Osobno, podržavam (ograničeno) emancipaciju žena[rolleyes] ” Baš me zanima što se podrazumjeva pod “ograničeno” emancipaciju[undecid]

…ma Mateja…to znači da si uzmeš koliko hoćeš…a onda kažeš da si ograničena…[proud]

mateja: ” Alabama: ” Osobno, podržavam (ograničeno) emancipaciju žena[rolleyes] ” Baš me zanima što se podrazumjeva pod “ograničeno” emancipaciju[undecid] ” …ma Mateja…to znači da si uzmeš koliko hoćeš…a onda kažeš da si ograničena…[proud]

[lol] [lol] [lol]
Bakicaaa kad bi ti znala kako je dobro, da te imamo[smiley]

[emo_cool]

Da nećete i vi da se odcjepite od nas?

Da nećete i vi da se odcjepite od nas?

…a ne,ponekad smo za ograničenu autonomiju…[proud]

BAKICEEE najviše mi se sviđa kod tvoga nicka ono “AAA”… ili “EEE”….[lol]
zar samo ponekad…to svakako treba uzet u razmatranje.[wink]

Alabama: ” Osobno, podržavam (ograničeno) emancipaciju žena[rolleyes] ” Baš me zanima što se podrazumjeva pod “ograničeno” emancipaciju[undecid]

Pa npr. nisam za to da žene rade teške fizičke poslove i sl.[rolleyes]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pa npr. nisam za to da žene rade teške fizičke poslove i sl.[rolleyes]

Dobro si to rekao[thumbsup]

p.s.: Inače ja radim dosta težak fizički posao[wink] ali na sreču i uživam u njemu i ne bi ga nikad zamijenila[proud]

[emo_cool]

Alabama: ” Pa npr. nisam za to da žene rade teške fizičke poslove i sl.[rolleyes] ” Dobro si to rekao[thumbsup] p.s.: Inače ja radim dosta težak fizički posao[wink] ali na sreču i uživam u njemu i ne bi ga nikad zamijenila[proud]

Ako trebaš pomoć, preporučam se[thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close