ninna: ” Večer svima, Octopuse si idući viken opet u Dalmaciji? [proud] ” žao mi je ninna …. [cry]
????? Zašto? Opekao si se jednom pa …..dosta ti je [wink]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
mateja: ” ninna: ” @ Mateja ako ćeš i ti dolaziti u Dalmaciju, javi se Fordu, Mora ti neka pravila reći [smiley] ” Ninna pozdrav, a sad več imaju pravila[shocked] onda je možda bolje i da ne dolazim[sad] ” Ma ne pitaj. Pokušala sam objasniti poglavici, da me ne zanimaju nikakva pravila ( mislim da sam uspjela) p.s. Mislim da su to pravila samo za ženske osobe [sad]
E sad si mi zaista probudila znatiželju…koja su to sad sranja pravila samo za ženske…a ja ih tako puuuno hvalila[undecid]…izgleda da neču više[huh]
[emo_cool]
Kažem da mislim da su samo za ženske pravila.
Ne znam zašto se poglavica neće javiti [smiley]
evo pozdrav …odoh ja!! ..malo me več čudno gledaju tu….ninna kat stignem u Lj.ču se ti javit..imam 2-3 “stručna pitanja” ..može??
ma neću neka ti FOrd kaže. On je autor dotičnih pravila. Ja nemrem od srama reći [smiley]
evo pozdrav …odoh ja!! ..malo me več čudno gledaju tu….ninna kat stignem u Lj.ču se ti javit..imam 2-3 “stručna pitanja” ..može??
Mislim da znam o čemu , samo se ti javi [smiley]
Ninna Ford se valjda izklopio jer je mislio da češ reči pravila, ako ne možeš na forum reci na PP inače ja danas neču ništa spavati[sad]
[emo_cool]