Pa ako me sječanje ne vara ti si u najboljim godinama za feštanje[wink], a i nije važno sa kim nego da je i da je dobro…a ja se ponekad u pet sati skoro več budim, tako da i nije čudno što ne razgovaramo puno[thumbsup]
Ma budim se i ja u pet sati kad radim jutro sad sam još par dana na G.O pa čovik triba uvatit malo zraka dok se može.Premda mi se zna dogodit još uvik da sa zabave odem ravno na posao
Onda dolazi li itko?
Sljedeće okupljanje na preporuku kolege Mravka ćemo imati u subotu 23.02.2008. u restoranu Komin u mjestu Plano ( par kilometara poviše Trogira).
Na tapetu će biti janjetna,kapulca i domaće vino. Iz Splita nas dolazi 8-9 forumaša…očekuje se i ekipa forumaša iz Zagreba a i neki forumaši iz drugih dijelova….
Molim da se svi koji namjeravaju doći jave ovde na temi…tako da mravak može organizirat i rezervirat sve potrebno u restoranu…također za one koji to žele postoji mogučnost i rezervacije smještaja za prespavat.
evo da se javim malo !! Još uvik u Splitu !! sve o.k.
Mark ti kao da me izbegavaš ??[wink] Internet jim je tu spor ka….tako da se virovatno neču više javljat do utorka.
pozdrav svima !!
Večer svima, Octopuse si idući viken opet u Dalmaciji? [proud]
99kn misečno —-ste ludi —na tu cijenu dionica[lol]
Pa dionice više ne mogu puno pasti možda još samo malo….mogu samo rasti tako da češ moči[cool]
@ Mateja ako ćeš i ti dolaziti u Dalmaciju, javi se Fordu, Mora ti neka pravila reći [smiley]
@ Mateja ako ćeš i ti dolaziti u Dalmaciju, javi se Fordu, Mora ti neka pravila reći [smiley]
Ninna pozdrav, a sad več imaju pravila[shocked] onda je možda bolje i da ne dolazim[sad]
ninna: ” @ Mateja ako ćeš i ti dolaziti u Dalmaciju, javi se Fordu, Mora ti neka pravila reći [smiley] ” Ninna pozdrav, a sad več imaju pravila[shocked] onda je možda bolje i da ne dolazim[sad]
Ma ne pitaj. Pokušala sam objasniti poglavici, da me ne zanimaju nikakva pravila ( mislim da sam uspjela)
p.s. Mislim da su to pravila samo za ženske osobe [sad]