Ah evo mene ja nastavija partijat od sinoć do ranih sati pa evo sad otvaram okice sinoć je je bilo nenadjebivo već dugo vrimena nisam tako varija od smija.Ne znam da li ću moći doć iduću subotu na janjetinu, nažalost radim popodne nastojat ću nešto iskemijat da škivam sa posla.
Ah evo mene ja nastavija partijat od sinoć do ranih sati pa evo sad otvaram okice sinoć je je bilo nenadjebivo već dugo vrimena nisam tako varija od smija.Ne znam da li ću moći doć iduću subotu na janjetinu, nažalost radim popodne nastojat ću nešto iskemijat da škivam sa posla.
Blago tebi …. ja sad sa posla …. umoran sam ka pas ….[yawn]
A šta ćeš kad ne znamo kad mateja može biti na PD
Nikson u ovome si 100% u pravu[thumbsup] jer to ni sama ne znam[rolleyes]
Pa evo sad kad si u malo normalmiju uru na forumu mogla bi se i kava skuhat podne prava ura za buditi se
Pa ja sam do sada več dvije popila, tako da ako želiš mogu skuvati i jednu za tebe…ali zato češ morat malo razgovarati sa mnom…
A kako sad normalnija ura…Svojnov kaže da idem prebrzo u krevet a ti da se prebrzo budim, valjda je najbolje da ne idem ni spavati[rolleyes]
Meni je to najdraže ali ne mogu da izdržim više od pet dana pa se mora i oko ubiti aj kuvaj kavu pijem je ali je kraju
Evo kuvam[wink] ali nemam keksiča ko Mark[sad]
Pa ne mislim te ovdje mučiti pet dana zbog jedne kave[undecid]…ipak ne kuvam tako dobru
Evo sad kad si tu možeš mi reči da li ste opet po okupljanju otišli u onaj bosanski kafič ili je bilo ovaj put nešto drugo[proud]