Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naravno da to mozete i tako tumaciti. ali cini se da nije bas svima svejedno izgubiti svu imovinu koju su imali u dionicama. trebali su se svakako jace aktivirati i bolje organizirati. thumbs up Raiffeisen

Mirovinac!
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/baacBkiInAubxW4GPdt2Xg==.pdf

baš zabavno kako je uprava očitovanjem povukla mirovinca za uho kao klinca :-))
[/quote]

Da ispada tako, samo zanemaruju da se mirovinci drze zajedno k’o sekta, i da im ovo nije pametan pristup jer bi mogli dobit po prstima, pogotovo ovaj Vrabec…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

naravno da to mozete i tako tumaciti. ali cini se da nije bas svima svejedno izgubiti svu imovinu koju su imali u dionicama. trebali su se svakako jace aktivirati i bolje organizirati. thumbs up Raiffeisen

ovo im je bilo nepotrebno sramoćenje….čak vjerujem da su i te kako dobro znali sve ovo što im je uprava napisala, ali su, javnosti radi, to formalno napisali ni ne očekujući ništa konkretno od tog piskaranja

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Laički rečeno, da li sam popusio dionice full, ili sam popusio u smislu da budu vredile ono par kuna ? Ili bude iznad 1000 ? haha 🙂

Dakle – treba forsirati činjenicu da je na dan stupanja LEXa udio Agrokora u vlasništvu LEDO-a bio 48% !!!! ostatak 51% dioničari .. zato je u startu SVE oko LEDA protupravno ili protuustavno …osim toga SVI govore o nagodbi a gdje je tu kapitalno ulaganje MIROVINSKIH fondova …. sta se i to otpisuje , ostat će mnogi na malim i nikakvim mirovinama ??? eventualne tužbe trebaju ići prema arbitraži EU jer je naše pravosuđe -dreksuđe ….malom lopovu ode glava za kunu a velikim kleptomanima skida se kapa do poda …

Ima neka udruga dionicara koja planira tu tuzbu. Po ovome kako sad stoji, svi smo ostali bez dionica s ovom nagodbom ili nam ostaju dionice al vrede 1 lipu? Da li se bude trgovalo opce vise dionicama ?

Ledo pa-pa, ne bum kupil tvoj proizvod vise nikad i svim silama cu se truditi odvracati kupce od tebe jer zelim da sto prije propadnes.

da li sad to sve znaci da manjinski dionicari izgubit sve?

Ledo pa-pa, ne bum kupil tvoj proizvod vise nikad i svim silama cu se truditi odvracati kupce od tebe jer zelim da sto prije propadnes.

smiješno, možeš misliti kako će ih pogoditi to što forumski nezadovoljnici neće više kupovati ledo, blje, vupik i sl. proizvode.
ali recimo da taj tvoj bojkot nekim čudom uspije, koga bi ti s time zapravo kaznio? jedino radnike koji rade u ledu i koji sa svime ovime nemaju nikakve veze jer novi gazde će neprofitabilni ledo prodati ili ga poslati u stečaj, a mjesto leda u trgovinama preuzet će neki strani trgovački lanac. jedine žrtve u svemu tome bili radnici leda koji bi završili na ulicu iako nemaju veze ni sa čime.

Jel uzeo tko već nekog odvjetnika? Jel radio neke konzultacije?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

decki, iz mog iskustva (bio u tuzbi protiv opatije na LRH) gdje je sve bilo na mojoj strani pa nismo mogli nista postoci preko sudova (cak i eu sud za ljudska prava nas je odbio bez obrazlozenja), savjetujem vam da zaboravite sve i ne nabijate si dodatne troskove.
znam da nije lako, nikada i nije, i znam da se osijecate prevareno ali ovu bitku ste izgubili kao i sve novce ali mozete izgubiti jos novaca ako se upustite u tuzbe.
svako dobro i zivjeli.

@Funky ajde brini za sebe, a ne za nas.

New Report

Close