Kulinarski kutak

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Kulinarski kutak

Bakice,ne petjeruj.Zelis li da se ubijem,krumpiri,peka[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


Bakice,ne petjeruj.Zelis li da se ubijem,krumpiri,peka[thumbsup]

Ma,Zgubi razumijem da su krumpiri i peka,al kakvi su to “zimski brdski krumpiri”
[shocked]

Vidis ,to neznam[sad] Ko i svaki[proud] Ovo sa iznutricama,bi radoooo preskocio[proud]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


brentos: ” Zaboravio sam, ono iza su zimski brdski krumpiri pod pekom. ” Ajd,još to malo objasni,molim te… [huh]

Zimski – jer je zima (4 iznad 0),
brdski – jer smo bili na brdu, blizu onog Posejdonovog borića s početka teme “fotografija”,
pod pekom – majka jednostavnost: srednje mali krumpir rasječen napola, ploška okrenuta gore, maaalo zvzd-r-a ulja, malo soli, dvije grančice ruzmarina, nekoliko komadića pršuta, može i pancete i cca sat i kvarat i to je to. Da zaboravio sam, krumpiri su jutros iskopani.


Vidis ,to neznam[sad] Ko i svaki[proud] Ovo sa iznutricama,bi radoooo preskocio[proud]

Zgubi i ja sam tako govorio dok nisam probao.

Ah,znala sam da iza toga ima neka priča…koja ljepota,miriščići…topla vatra,žeravica pa krumpirići,zimski,brdski jutros iskopani…ah,divota

Aha, pardon vijesti na htv 1

Brentos,mozda si u pravu ,al ipak krompiri i ona zivotinja…Bilo bi dosta[proud]Ne znam sto rec,osim DOBAR TEK

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


Brentos,mozda si u pravu ,al ipak krompiri i ona zivotinja…Bilo bi dosta[proud]Ne znam sto rec,osim DOBAR TEK

Dobro, da ne idem u detalje bilo je i mlade kapulice i ostalih priloga.Ma zapravo moraš doći u goste zajedno s Posejdonom i degustirati


NK Trnju svaka čast…dečki znaju mora se priznati…

Kod trovaca sam bio jedanput. Bilo je jedan ujutro i nas par deckiju je krenulo nesto pojesti nakon crnog vina…

Sjeli smo se kod trovaca i dok smo cekali ćevape čovjek nam nosi kajmak i bas je u moju porciju kajmaka zario palac… kad mi je dodao zdjelicu s kajmakom, tip je ni pet ni šest, polizao kajmak sa palca i otisao dalje okretat cevape

to ti je pravi rostilj

Pa ne zove se uzalud “trovač”
[smiley] Al prednost mu je i to… kaj radi cijelu noc…pa se moze ono nocno, nakon cuge navalit… nema slađe…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8


Bome,divota…a ovo sa iznutricama i crijevima prvi put vidim…al sigurno je dobro…ne sumnjam[thumbsup]

a znaci to je to!!!!

kontam si sto se to vrti pored plahe zivotinjice…kad eto…

[url="http://www.neuralab.net"][color=black][/color]Neuralab - Artificial intelligence and web development[center][/center][/url]

Posejdone smješkam se već dva dana i dvije noći sve se nadajući tom tajnovitom receptu….obiteljskoj tajni spremanja bakalara…evo danas kupih jedan…može li taj receptić…..[smiley][smiley]

tko voli Bosansku kuhinju (ne samo burek,pite i čevape po originalnom receptu) onda preporučujem
Bistro Zofra
1.gardijske brigade
Borovje[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

…pardon,mislim da se zove Sofra.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 


Posejdone smješkam se već dva dana i dvije noći sve se nadajući tom tajnovitom receptu….obiteljskoj tajni spremanja bakalara…evo danas kupih jedan…može li taj receptić…..[smiley][smiley]

Bakice, što se tiče moje recepture za bakalar… Moram priznati nisam stavljao med u bakalar, ali ću svakako probati. Zvuči mi dobro.

Moj recept se razlikuje u pripremi krumpira. On se, prema mojoj resepturi, gnječi tako da se na kraju dobije gusta smjesa. Naravno, osjete se komadi krumpira i komadi bakalara, ali je sve skupa jedan kompaktna cjelina.

Meni je takav bakalar puno bolji.

La vita e bella!

New Report

Close