Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jope: ” nisam mislio ništa loše, mogao sam samo priložiti cijenu po kojoj sam prodavao-3395….[thumbsup] ali sam samo htio ukazati kako Ivan sebe smatra velikim investitorom i da je dopustio da mu se tako likvidna dionica spusti sa 3400 na 2400……[bye] ” – ponovno isti odgovor, – govorim za dionice iz IPA na kojima sam čekala 10%, a dividenda ?!? – a sad za sve nadarene. – sada imam slobodne love 15.000kn. – kad bih svakodnevno vrtila tih 15.000kn za samo jednu godinu bi imala 1.000.000kn a možda i više, samo bi se trebalo pravilno ulagati. – e sad kaži u što ??????? – bez problema ću u to utući više miliona kuna. Pozdrav ! [cool][thumbsup]

Bože dragi, šta sve čovjek ovdje može pročitati?! [cry]
Pa šta ne vrtiš, barem 7.500 kn pa zaradi godišnje 500.000, a ovaj ostatak čuvaj za nove IPO-e!
Svašta!

…il’ je jugo il’ je tramontana…[smiley]

Ajde Ivana…vrijeme je da pređeš granice lijepe naše…
tebi je ovdje kod nas pretijesno…

Evo moj broker kaže da će te besplatno uputiti u čari CEE tržišta…što god mu to značilo…[wink][wink][smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

ovu temu bi trebalo prebacit u ležerno, pretvorila se u komediju. [smiley]

..........................................................................................

Može li mi netko objasniti razliku između Mlinara i Klare . Sa tim da malo više napiše o Klari .[pray]

ah, po tome cijelo Tržište kapitala treba ići pod Ležerno.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

potrabbb: ” ovu temu bi trebalo prebacit u ležerno, pretvorila se u komediju. [smiley]” ah, po tome cijelo Tržište kapitala treba ići pod Ležerno.

bravo decki[thumbsup][cool]

Moderatora treba zabranit!!!

Ajde Ivana…vrijeme je da pređeš granice lijepe naše…
tebi je ovdje kod nas pretijesno…
Evo moj broker kaže da će te besplatno uputiti u čari CEE tržišta…što god mu to značilo…[wink][wink][smiley]

– evo ja sam i večeras ulagala kod nas, ali sva ulaganja su bila na događaje izvan granica lijepe naše.
– na temi ležerno sam i dala savjet što, stvarno se je dalo lijepo zaraditi.
Pozdrav !
[cool][rolleyes][thumbsup][bye]

– nije komedija, kad se na ovoj temi ne piše onda je u redu.
– a kad se piše evo ti i hrpe kritičara, a nitko Vam ne brani preskočiti ovu stranicu, ali ste jako znatiželjni, a tu Vam ne mogu pomoći.
– a tko Vam brani pisati konstruktivne i argumentirane tekstove,
– savjetovati mene i šire nestručno pučanstvo o dobrim investicijama.

– tema je jako dobra, samo što ja imam dugi jezik, i svi dobiju lijepe odgovore, a jako sam kritična i na navlakuše koje očito na ovoj temi ne prolaze već odavno.
Pozdrav ![bye][cool][cool][wink][thumbsup][bye]

puno rasprava i prica a malo o dionicama[yawn]

puno rasprava i prica a malo o dionicama[yawn]

– svi su neodlučni, tržište malo gore, pa dolje.
– da je tržište u uzlaznoj putanji ka ATH bilo bi i puno priča i navlačenja na dionice.
– a ne daju se više niti margin krediti, ipak će biti potrebno čekati rast u idućoj godini.

– na temi ležerno :
– ima više dobrih postova na temi, kako bi trebao izgledati jedan dobar portfelj.
– a na temi kladionica, isto ležerno , se traže znalci za sportske rezultate.
Pozdrav !

Ivana nemoj promovirat sportsku kladionicu, to nije pametno ulaganje. Rijetki imaju samokontrolu. A i prije par godina su bookiji bili puno zeleniji, i dalo ih se opeglat.

neke kladionice su i propale prije, a u zadnje vrijeme su sve u plusu. ne kužim zašt? šta ljudi više neznaju dić novce ili? [undecid]

..........................................................................................

New Report

Close