Informanka.
– ono što sam prošli tjedan zaradila ovaj sam izgubila, točno -1.1%, tako sam u ovoj godini +4.8%.
– ovaj tjedan su mi skoro sve dionice rasle osim KODT i ATPL, na žalost KODT imam previše te ta dionica bitno utječe na pad/rast portfelja.
– ovaj tjedan samo jedna skromna transakcija, a mislim da će toga biti i manje.
-Ulpl jako podcjenjena dionica, tankeri i bulkeri u portfelju. Nisu na spotu pa voze za badava, nadam se da će obavjestiti javnost o boljim ugovorima kako bi se stanje na burzi popravilo. Imaju dobre brodove nedostaje dobar manager, Plinio promjeni nešto na bolje.
Cuccurin i Zevnik ušli u Nadzorni odbor pulskog brodara Alpha Adriatica
Pa možda i hoće s obzirom da ih ćope ako kupuju nekretnine ili otvore opg masline. Opcija je ili burza ili madrac, ali eno nedavno su nekome zdrpili milijone iz madraca pa možda burza i nije tako loša da operu novac. Nikad se ne zna…
A sto ako su da su nadzori INE, u kojem su vecinom Madjari, dopustili tu kradju nekim odabranim ljudima, a kao mito za necasne radnje protiv drzave RH ?
Nevjerojatno je da bi ovako sto proslo neopazeno kod suvlasnika.
Sumrak…
Adris 600 kn, ht 216 kn, span 450 kn, Hpb 1600 kn izvještaji za prvih 6 mjeseci bi trebali biti odlični
Adris 600 kn, ht 216 kn, span 450 kn, Hpb 1600 kn izvještaji za prvih 6 mjeseci bi trebali biti odlični
Nemojmo zaboraviti PODR na 1200kn i 50kn dividende.
Luka Rijeka
Ukupni prihodi drugog kvartala 2022 veći za 39% u odnosu na drugi kvartal 2021(Poslovni prihodi veći za 33%). Dok je dobit drugog kvartala 2022 u odnosu na drugi kvartal 2021 veća za 468%.
Kumulativno za prvi i drugi kvartal ukupni prihodi veći za 29%(poslovni za 22%) u 2022 u odnosu na 2021. Neto dobit kumulativno za oba kvartala u 2022 veća za 246% u odnosu na prva dva kvartala 2021. Drugi pokazatelji bi se trebali vremenom popraviti ako ovako nastave
Luka Rijeka
Ukupni prihodi drugog kvartala 2022 veći za 39% u odnosu na drugi kvartal 2021(Poslovni prihodi veći za 33%). Dok je dobit drugog kvartala 2022 u odnosu na drugi kvartal 2021 veća za 468%.
Kumulativno za prvi i drugi kvartal ukupni prihodi veći za 29%(poslovni za 22%) u 2022 u odnosu na 2021. Neto dobit kumulativno za oba kvartala u 2022 veća za 246% u odnosu na prva dva kvartala 2021. Drugi pokazatelji bi se trebali vremenom popraviti ako ovako nastave
A hoće li im se popraviti i slobodni novčani tok, koji im je iz godine u godinu negativan? Cijelo vrijeme gube novac.