EN DE

Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Informanka.

– ono što sam prošli tjedan zaradila ovaj sam izgubila, točno -1.1%, tako sam u ovoj godini +4.8%.

– ovaj tjedan su mi skoro sve dionice rasle osim KODT i ATPL, na žalost KODT imam previše te ta dionica bitno utječe na pad/rast portfelja.

– ovaj tjedan samo jedna skromna transakcija, a mislim da će toga biti i manje.

-Ulpl jako podcjenjena dionica,  tankeri i bulkeri u portfelju.  Nisu na spotu pa voze za badava,  nadam se da će obavjestiti javnost o boljim ugovorima kako bi se stanje na burzi popravilo.  Imaju dobre brodove nedostaje dobar manager,  Plinio promjeni nešto na bolje.

Cuccurin i Zevnik ušli u Nadzorni odbor pulskog brodara Alpha Adriatica

Nakon nedavnih uhićenja u INI ja ne znam da će ikakav novi kapital doći na Zagrebačku burzu.

Pa možda i hoće s obzirom da ih ćope ako kupuju nekretnine ili otvore opg masline. Opcija je ili burza ili madrac, ali eno nedavno su nekome zdrpili milijone iz madraca pa možda burza i nije tako loša da operu novac. Nikad se ne zna…

A sto ako su da su nadzori INE, u kojem su vecinom Madjari, dopustili tu kradju nekim odabranim ljudima, a kao mito za necasne radnje protiv drzave RH ?

Nevjerojatno je da bi ovako sto proslo neopazeno kod suvlasnika.

Sumrak…

Status Quo: Roll Over Lay Down

Kako je to prošlo kod Dalićkinog muža?

Idemo dalje .

Best buy  :  Čakovečki mlinovi ,d.d.    CKML-R-A

Adris 600 kn, ht 216 kn, span 450 kn, Hpb 1600 kn izvještaji za prvih 6 mjeseci bi trebali biti odlični

plavi01, 30.08.2022. u 18:21

Adris 600 kn, ht 216 kn, span 450 kn, Hpb 1600 kn izvještaji za prvih 6 mjeseci bi trebali biti odlični

Nemojmo zaboraviti PODR na 1200kn i 50kn dividende.

Luka Rijeka

Ukupni prihodi drugog kvartala 2022 veći za 39% u odnosu na drugi kvartal 2021(Poslovni prihodi veći za 33%). Dok je dobit drugog kvartala 2022 u odnosu na drugi kvartal 2021 veća za 468%.

Kumulativno za prvi i drugi kvartal ukupni prihodi veći za 29%(poslovni za 22%) u 2022 u odnosu na 2021. Neto dobit kumulativno za oba kvartala u 2022 veća za 246% u odnosu na prva dva kvartala 2021. Drugi pokazatelji bi se trebali vremenom popraviti ako ovako nastave

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Juka, 30.08.2022. u 23:58

Luka Rijeka

Ukupni prihodi drugog kvartala 2022 veći za 39% u odnosu na drugi kvartal 2021(Poslovni prihodi veći za 33%). Dok je dobit drugog kvartala 2022 u odnosu na drugi kvartal 2021 veća za 468%.

Kumulativno za prvi i drugi kvartal ukupni prihodi veći za 29%(poslovni za 22%) u 2022 u odnosu na 2021. Neto dobit kumulativno za oba kvartala u 2022 veća za 246% u odnosu na prva dva kvartala 2021. Drugi pokazatelji bi se trebali vremenom popraviti ako ovako nastave

A hoće li im se popraviti i slobodni novčani tok, koji im je iz godine u godinu negativan? Cijelo vrijeme gube novac.

Ništa jer dolazi recesija.

New Report

Close