dragi moji, vi ste u zabludi ako mislite da jedan polu-***obrisano***može poremetiti planove gospodara svijeta. a pogotovo sa spomenom rata na kosovu. rata neće biti na ovim prostorima više nikad, jer rat je donio oncle samu što je htio a to je da kupi što može i trenutno kupuje u srbiji. u pravu je kučilo da ne valja srljati u srbiju naglo i sutra, nego treba pratiti par tjedana situaciju, ali mislim da neće cijene tako drastično padati a nikolić nema šanse da formira vladu. tako daleko neće ići koštuničina stranka u podršci. ovo je bilo samo da se skrene pozornost s kosova o kojem vijeće sigurnosti raspravlja 14. 5. Lukavi su srbi, mora im se priznati.
Oni koji priželjkivaju pad CROBEX-a zbog zbivanja u Srbiji su po meni oni koji nisu računali sa takvim zbivanjima pa su tamo upucali lovu koju su odavde izvlačli.E sad bi se oni rado vratili ovde pa prizivaju stanje kakvo je bilo kad su otišli.Za njih je rizik samo pojam iz stručne literature.Kad se suoče sa njegovim posljedicama, onda galame.[smiley6]
bistrina ti je vrlina!!
kakve veze ima crobex sa belexom????
i tko priziva pad crobexa, svi mi zajedno nemožemo oborit sve da hoćemo crobex
možda ti imaš tu moć?[smiley2]
Kako god bilo, Srbija će da padne , a Hrvatska da potegne prema gore.
Bravo Nikoliću.[smiley1]
Mene više brine što se dosta stranih indexa zacrvenjelo danas. I bez Nikolića. [smiley10]
Oni koji priželjkivaju pad CROBEX-a zbog zbivanja u Srbiji su po meni oni koji nisu računali sa takvim zbivanjima pa su tamo upucali lovu koju su odavde izvlačli.E sad bi se oni rado vratili ovde pa prizivaju stanje kakvo je bilo kad su otišli.Za njih je rizik samo pojam iz stručne literature.Kad se suoče sa njegovim posljedicama, onda galame.[smiley6]
Sve potpisujem. Vrlo dobra opservacija.
dragi moji, vi ste u zabludi ako mislite da jedan polu-četnik može poremetiti planove gospodara svijeta.
Ako moze kolega jedna ispravka i jedna eventualna ispravka.
1.) Nikolic je ***obrisano*** i pravi a ne polu ***obrisano***.
2.) Tko kaze da ovo iz nekog razloga nisu planovi gospodara svijeta. (Mozda sukob dvije struje koje zele biti gospodari svijeta).
P.S. Preporucam svima koji nisu procitali: “Seed Of Destruction”
Mene više brine što se dosta stranih indexa zacrvenjelo danas. I bez Nikolića. [smiley10]
Gdje? Meni izgleda vise nego OK.
Kako god bilo, Srbija će da padne , a Hrvatska da potegne prema gore.
Bravo Nikoliću.[smiley1]
moram priznati da je plavi ovaj put u pravu. a lijepo im je kucilo pisao da budu oprezni sa tom regijom. nije to još civilizacija stari moj, ma kakvi. oni su 30 godina za nama kao i mi za austrijancima
moj savjet im je da pomalo režu pozicije da ne bi tomo nikolica digo bunu u šumadiji pa da vidiš kaj je cirkus
Moja beba se danas cijepila pa se malo zacrvenjelo.
Mislim da bi CROBEX zato mogao sutra roknuti par postotaka. [smiley1]