ivana7 imas prilike nadokupit ddjh, a i elka se jos moze jeftino kupit.
Danas će po prometu biti jedan od najlikvidnijih dana na burzi. Već smo na 111 mil kuna, a tek je 14:00.
U Srbiji katastrofa na burzi. U tri dana pad od 15%. Danas samo -6.53% ( što je rekord ) Eto kako utjecaj politike može biti poguban za cijene dionica.
Kod nas očekuje se izvjštaj 1Q THNK, FNVC, TNSA kao i još par važnijih dionica i naročito INE u utorak i onda mislim možemo na zasluženi odmor.
Pozdrav i uspješno trgovanje.
Danas će po prometu biti jedan od najlikvidnijih dana na burzi. Već smo na 111 mil kuna, a tek je 14:00. U Srbiji katastrofa na burzi. U tri dana pad od 15%. Danas samo -6.53% ( što je rekord ) Eto kako utjecaj politike može biti poguban za cijene dionica. Kod nas očekuje se izvjštaj 1Q THNK, FNVC, TNSA kao i još par važnijih dionica i naročito INE u utorak i onda mislim možemo na zasluženi odmor. Pozdrav i uspješno trgovanje.
Mozemo li medju te vaznije svrstati TNPL[smiley9]
Lega Znanac,
kada ocekujete THNK izvjesce?
Kolega znalac. Molim Vas mišljenje o daljnjim kretanjima u Beogradu. Imam nešto udjela u ZB Aktivu, koji očito ovisi najviše o Belex-u. Dal je realno očekivati oporavak?U kojem roku?
Pa izvješće Tehnike bi trebalo izaći ovaj ili početkom idućeg tjedna. Što se tiče Belexa to je jeko teško reći.
Po meni obzirom da je uzrok pada politički teško je očekivati brz oporavak. Radikali na vlasti ne odgovaraju EU i za to je očekivati povlačenja stranih fondova i ulagača. U svakom slučaju mislim da je nerealno očekivati daljnji pad od 10%( mada nije isključen ), po meni prije će biti možda još manjih padova i stabilizacija cijena na postignutim razinama.
Hvala na savjetu. Pučki rečeno: “brišem” iz Aktiva. Imate možda neki savjet u koji od fondova preseliti novac?
Hvala na savjetu. Pučki rečeno: “brišem” iz Aktiva. Imate možda neki savjet u koji od fondova preseliti novac?
Ja jedva čekam dan da znanac otvori svoj fond, pa da tamo uložim. [smiley2]
Ja jedva čekam dan da znanac otvori svoj fond, pa da tamo uložim. [smiley2]
[/quote]
A tek ja !!![smiley2]
Fima Maximum izgleda perspektivno kao i Aureus private.
Fima Maximum izgleda perspektivno kao i Aureus private.
dali maximus ulaže na Banjalučku burzu?