Promet preko 200 000 eura, cijena pala 40 cent, zainteresiranih izgleda da ima. Danima preko 50 000 eura prometa. Koja to još dionica na zse ima? Lova se vrti pa sada tko će biti u krivu tko u pravu vidjeti ćemo.
Moja procjena dionice je da dionica do dokapitalizacije mora ići preko 60 eura jer sve niže je dokapitalizacija osuđena na propast.Niko neće kupovat skuplje u dokapu nego na zse.Dionica će bit kontrolirana i njima je u interesu da dokap prođe.To je čista logika.Opasno bi bilo da je dokap ispod 50e
Ovo bi moglo biti dobro, svi koji se nadaju padu cijene nakon isplate divke bi mogli ostati kratkih rukava. A dokap neće proći ispod 60 eura tako da nema klasičnog pada nakon isplate, kontrolirano uglavnom eur gore /dolje. Svašta će ovdje još biti kada nas napune divkom…
tko zna da će dokap uopće proći i da neće biti još jedan debakl isto kao i sa propalom prodajom od strane cerpa kada dionice nitko nije htio kupiti ni po 50€ a sad bi kao po 60 € nakon isteka prava na stjecanje divke svi trebali poludit od sreće i kupovat……..o da……kako da ne……
tko zna da će dokap uopće proći i da neće biti još jedan debakl isto kao i sa propalom prodajom od strane cerpa kada dionice nitko nije htio kupiti ni po 50€ a sad bi kao po 60 € nakon isteka prava na stjecanje divke svi trebali poludit od sreće i kupovat……..o da……kako da ne……
Kolega, nije beg cicija.
.
Zasto platiti CERPu 50 kada mozes u dokapu platiti 65 (efektivno, ukljucujucu divku).
.
Logicno. Ja ocekujem nadbidavanje.🙃
Ovo bi moglo biti dobro, svi koji se nadaju padu cijene nakon isplate divke bi mogli ostati kratkih rukava. A dokap neće proći ispod 60 eura tako da nema klasičnog pada nakon isplate, kontrolirano uglavnom eur gore /dolje. Svašta će ovdje još biti kada nas napune divkom…
Još će ispasti da je ovo super vijest. Traži se opravdanje zašto bi to bila super vijest, za sada nije baš jasno. BDRY katastrofa , koga briga, sve za divku.
A uprava, tko zna što im je na pameti ali znam tko im nije na pameti.
nabidavanje sigurno,haha……nema sumnje😀……možda i do 160 ojra, haha…….ali to nabidavanje mogu provesti samo odabrani sa lovom ovćica koje ih hvale a love nemaju ili neće sudjelovati u dokapu sa punim pravom kupovine max. količine pa će bit razvodnjeni onako čisto kao mjera sigurnosti za neke buduće skupštine kako bi ih ekipa odabranih i dalje mogla šišati sa dodatnom dozom sigurnosti, a lovu i prava na znane i neznane načine pribavljati sebi na uštrb firme i malih dionićara……
Možda nije cilj razvodnit male, ali to je imanentno svakom dokapu.
Kao da ćete svi sad još krenuti krcati po jednu za dvije ili kako vam već podmuklo uvaljuju… Dobro je rečeno – kakav je to način, kakav je to potez kad na glavnoj skupštini ništa o tome?
Fascinira me koliko ekipe piše kao da je to neka dobra vijest. Fundamenti su za 🤢🤮, vozarine su jad i bijeda…to i ja vidim, koji nemam blage o brodarima.. Ali znam što je efektivno povećanje temeljnog kapitala. Nikad, ali NIKAD to nije dobra vijest. Pogotovo kad se servira s ovakvom perfidijom.
Masa vas malih koji ste u dionici je toliko nakrcana prije dividende, da nemate keša ni za podebljat poziciju ~15%, a kud da biste na neki način dobro prošli u ovome.
nemojte jaukati nego nam se pridružite,što nas je više jače ćemo jauknuti!