Uh uh, ovo će na 300 kn kako se čini
Baltic Dry Index falls -6.09% to 2,591 points
Vani se danas sprema Kata Klizma na brodarima
Kolega forumas, niste vidjeli da futuresi za sutra padaju više nego za danas, tako da pad nastavlja dok god pada bdi, a padat će još neko vrijeme
Capesize down ~10%
Panamax down ~6%
Iskreno, kolega @forumas. uopće mi nije jasna vaša logika, uvijek pišete kontra tržišta i ono vas redovito demantira. Ajde mi, molim vas objasnite zašto je to tako?
Ali niti Cape niti Panamax ne znači ništa za ATPL, budući da Capeove nemaju, a Panamaxi su im na dugoročnom ugovoru.
Dobit će opet bit slična 3.kvartalu …
forumas, ti uvijek kontra, kada pada govoriš da će rasti i obratno. Nije crno, ni bijelo, već sivo, ali nema veze.
Lijepo sam pisao da ne zbrajate dobit dok niste prodali. 90% vas je ostalo unutra zarobljeno. Vratit ćete si novce u novom ciklusu za oko 7 godina. I to Ako neće bit dokapa.
Sad je vrijeme za tpng. Sad unutra a na 100kn van.
Atpl prihodi su minimalno rasli ove godine, u odnosu na peer grupu, jer su u najgorem mogucem trenutku zalockali Panamaxe na male TC vozarine, pa ili nemaju srece ili su tako morali napraviti, ili naprosto nemaju iskustva i znanja. Ova kupnja brodova sa dospijecem 2023 samo potvrdjuje tu tezu.
Dva nova broda 130 mil $ ???? Jeftino 🙂
To što ste vi izašli na 400 pa bi sad htjeli ući niže nema veze s ničim drugim.
Dakle, pad BDI-a ima zapravo mali utjecaj na ATPL jer imaju većinom dugoročne ugovore.
Cijena je trebala biti barem 700 – 800 kn, pa onda sada doći na petstotinjak, a ovih ispod 400 je bespredmetno komentirati.
Kako smo i rekli već, USA brodari su 25-30% iznad naših trenutno, ekvivalent ATPL na barem 500 kn.
Prosječna cijena dionica je za DSX zadnjih recimo 5 godina cca 4
Prosječna cijena ATPL je cca 300
I to polako dolazi na te vrijednosti ponovo. Enormni rast zadnjih 6 mj. nije imao nitko kao što je imala ATPL