Posjetitelji ogorčeni: Restoran običnu vodu naplaćuje 12 eura, a porciju krumpirića 8,80

Autor: Poslovni.hr , 02. siječanj 2024. u 09:33
foto: pixabay

Kupci se dosta žale na cijene hrane i pića.

Božićni blagdani su završili i mnogi sada jedva čekaju zimski odmor. Budući da u Njemačkoj nema snijega, mnogi ljubitelji zime odlaze u snježna područja Austrije ili Južnog Tirola. U južnoj Njemačkoj i Sjevernoj Rajni-Vestfaliji također ima dovoljno skijališta, poput nadaleko poznatog Winterberga.

Mnogima se ne sviđaju cijene

A upravo tu se nalazi vrlo poznati restoran koji uvijek dobiva izvrsne kritike. Lokacija restorana je prekrasna. Ima najvišu terasu u Sauerlandu.

U blizini je bob staza i biciklistički park. Pogled i ambijent nisu problem. Usluga i kvaliteta hrane također nemaju zamjerke. No, činjenica da običnu vodu na licu mjesta morate platiti više od 12 eura naišla je na oštre kritike, piše Fenix magazin.

Naplaćuje se i korištenje toaleta

Kupci se dosta žale na cijene hrane i pića. U spornom restoranu pola litre Cole plaćate impozantnih 7,20 eura. To znači da je Cola jednako skupa kao pivo ili voda.

Iako ste gost u restoranu, odlazak na toalet plaćate dodatni euro. Još jedan posjetitelj restorana požalio se na društvenim mrežama da litru vode za koju ne znate dolazi li iz slavine, plaćate više od 12 eura.

Mnogi se žale i na cijene hrane. Porcija krumpirića u ovom restoranu košta 8,80 eura. Za varijantu s tartufima treba izdvojiti 22,80 eura.

Restoran naplaćuje 6,80 eura za 200 mililitara kave u maloj posudi. Svaka dodatna šalica dodaje dodatnih 2 eura na račun.

Komentari ugostitelja

Cijene restorana su transparentne. Kompletan jelovnik dostupan je online. Osim toga, prema riječima vlasnika restorana, na račun će se dodati i naknada za toalet.

Kako navode njemački mediji, spomenuti restoran ima dobro osoblje u kuhinji i odličan tim u posluzi, koji zaslužuje poštenu i dobru plaću, piše Fenix.

Komentirajte prvi

New Report

Close