O partnerstvu čovjeka i stroja na Sveučilištu Sjever

Autor: Poslovni.hr , 15. studeni 2018. u 13:05
Foto: promo

Nakon predstavljanja će se održati panel diskusija na temu „Partnerstvo čovjeka i stroja“ s naglaskom na iskustva provođenja digitalne transformacije i Industrije 4.0 u hrvatskom gospodarstvu.

Sveučilište Sjever i Hrvatska gospodarska komora 16. studenoga na Sveučilištu Sjever organiziraju panel raspravu i predstavljanje specijalističkog poslijediplomskog studija „Poduzetništvo i EU fondovi“.

Nakon predstavljanja će se održati panel diskusija na temu „Partnerstvo čovjeka i stroja“ s naglaskom na iskustva provođenja digitalne transformacije i Industrije 4.0 u hrvatskom gospodarstvu. Panelisti će prikazati kako znanjem i vještinama na uspješan način implementiraju inovativna rješenja i primjenjuju suvremene metode poslovanja, te time najbolje prikazati mogućnosti i beneficije upisa specijalističkog poslijediplomskog studija „Poduzetništvo i EU fondovi.“

Taj multidisciplinaran i moderan studij rađen je u skladu s potrebama tržišta rada, te će na njemu studenti steći vještine prijeko potrebne za razvoj moderne, na znanju temeljene ekonomije, s naglaskom na učenju poduzetničkih vještina primjenjivih u svim segmentima gospodarstva. Na studiju će predavati profesori sa Sveučilišta Sjever i drugih hrvatskih sveučilišta, brojni domaći i inozemni eminentni stručnjaci iz gospodarstva, te eksperti iz Hrvatske gospodarske komore.

Registracija sudionika i prijavni obrazac dostupni su na službenoj internetskoj stranici Sveučilišta Sjever, .

Komentirajte prvi

New Report

Close