Zagrebačka aviotvrtka kupuje treći, dvostruko veći mlažnjak

Autor: Saša Paparella , 19. prosinac 2019. u 06:14
FOTO: PRESS

Tvrtku, koja je lani uprihodila 35 milijuna kuna a zapošljava 28 ljudi, u narednim godinama očekuje otvaranje novih tržišta, kao i novog segmenta u klijenteli.

Zagrebački Jung Sky, aviotvrtka u privatnom vlasništvu koja više od 90 posto prihoda ostvaruje od inozemne klijentele, proslavila je prvih 10 godina poslovanja. Pritom su najavili važan novitet u floti: uz dva mlažnjaka Cessna 525A CJ2, s dometom do 1500 milja, dogodine kupuju i treći mlažnjak, koji će u odnosu na njih imati dvostruko veći broj sjedala te veći domet. Stoga tvrtku, koja je lani uprihodila 35 milijuna kuna a zapošljava 28 ljudi, u narednim godinama očekuje otvaranje novih tržišta, kao i novog segmenta u klijenteli.

“Uvođenje novog aviona u flotu popratit će i povećanje broja zaposlenih, a trenutačno smo i u procesu osnivanja službe održavanja zrakoplova. Bez pretjerivanja možemo reći kako ulazimo u potpuno novu eru poslovanja tvrtke Jung Sky”, zaključio je Krešimir Jung, suvlasnik i direktor tvrtke Jung Sky, koji je također i jedan od kapetana posade. Ove su godine Jung Sky posade sletjele u gotovo 200 različitih europskih zračnih luka.

Komentirajte prvi

New Report

Close