InvestCro 2020 – Strana iskustva za bolju Hrvatsku

InvestCro 2020 – Strana iskustva za bolju Hrvatsku

Cjelogodišnji projekt InvestCro Poslovni dnevnik i Večernji list nastavljaju provoditi i u 2020. godini  s ciljem isticanja dobrih investicijskih primjera te naglašavanja iskustava Hrvatskoj usporedivih država.

O PROJEKTU

InvestCro je projekt koji je zaživio 2019. godine te je u svojem izuzetno uspješnom prvom izdanju kroz četiri konferencije okupio više od 500 sudionika, a svaku je konferenciju, uz medijske platforme Styrije popratilo i 15 drugih medija.

Ove godine, pod egidom „Strana iskustva za bolju Hrvatsku“, InvestCro sadrži tri konferencije, mjesečne novinske priloge u Poslovnom dnevniku i Večernjem listu u kojem se progovara o problematici investicija,  posebnu rubriku na redizajniranom portalu poslovni.hr te atraktivan videosadržaj kako bismo nastavili progovarati o problematici ulaganja te tako pridonijeli snažnijem i zdravijem rastu Hrvatske.

KONFERENCIJE

Prva konferencija „Gdje je Hrvatska u odnosu na EU“ u sklopu projekta održat će se 7. travnja u Hilton Garden Inn Zagreb. Cilj prve konferencije je pokazati stanje u Hrvatskoj, ali usporedno i stanje u Europskoj uniji, staviti naglasak na sve što Hrvatska može i mora popraviti, ali i kako su to učinile neke druge zemlje usporedive s nama.

Na konferenciji će uz analitičare sudjelovati i predstavnici stranih trgovinskih komora i stranih kompanija koji bi trebali pokazati svoje primjere dobre prakse.

Na drugoj konferenciji „Kako nas vide izvan granica“ sudjeluju inozemni govornici, predstavnici veleposlanstva i stranih kompanija, kao i velikih multinacionalnih tvrtki, koji kroz prezentacije i panel diskusiju govore o tome kako je Hrvatska percipirana izvan granica.

Na trećoj konferenciji „Što i kako učiniti“ cilj je pokazati zaključke cijele godine, stanje u Hrvatskoj krajem 2020. te pokazati koliko se može i na koji način učiniti. Namjera je adresirati pet ključnih točaka poboljšanja te pokazati kako se njihovim popravkom može ostvariti brži i snažniji rast gospodarstva.

Događanja i aktivnosti

ORGANIZATOR
SUORGANIZATOR
ANALITIČKI PARTNER

New Report

Close