Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Bivši kuhar McDonald’sa otkrio kad je najgore vrijeme za posjetiti ovaj restoran

Autor: Poslovni.hr
14. rujan 2023. u 09:05
Podijeli članak —
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Roštilji zahtijevaju različito vrijeme i temperaturu.

Bivši McDonald’s kuhar Mike Haracz otkrio je da oko 10:30 ujutro nije najbolje vrijeme za posjetiti ovu popularni fast food restoran.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Iako može zvučati neobično, tada McDonald’s upravo prelazi s doručka na ručak, što može utjecati na brzinu, hranu i osoblje, prenosi Reader’s Digest.

Bivši McDonald’s kuhar Mike Haracz otkrio je da oko 10:30 ujutro nije najbolje vrijeme za posjetiti ovu popularni fast food restoran.

Iako može zvučati neobično, tada McDonald’s upravo prelazi s doručka na ručak, što može utjecati na brzinu, hranu i osoblje, prenosi Reader’s Digest.

“Problem leži u tome što se sva oprema koristi ista, a prelazak s doručka na ručak zahtijeva promjene”, rekao je Haracz. “Friteze više ne kuhaju pržene krumpiriće, već krumpiriće za ručak. Roštilji zahtijevaju različito vrijeme i temperaturu. Čak i osoblje može biti drugo.”

Dodao je da moraju preurediti svoje zalihe tako da zamijene namirnice za doručak s onima za ručak.

Autor: Poslovni.hr
14. rujan 2023. u 09:05
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close