Kad ulazite u višemilijunsko ulaganje u luksuzni boutique hotel i top restoran neposredno prije globalne pandemije i ludila koje će vam bez plana sve zatvoriti i dovesti u pitanje, dobro je imati plan B. Za Miroslava Jeličića Purka, predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika nekretninske kompanije Stanovi Jadran, to je bila diversifikacija portfelja u kojoj je krizu u turizmu i officeu “pokrila” trgovina, ali i razvoj kvalitetnih i perspektivnih projekata koji se najbrže vraćaju u igru.
O budućim projektima Stanova Jadran, koji se zadnjih pet godina razvijaju u partnerstvu s mirovincima, s Miroslavom Purkom smo razgovarali u šibenskom hotelu Armerun koji je ušao u svoju drugu sezonu, i to prigodom otvaranja restorana Buta. Ponuda Bute, lokalni specijaliteti s posebnim pristupom, pridružila se ponudi restorana Bronzin otvorenom krajem 2019., koji se u prvim mjesecima rada snalazio prodajom preko maske kroz prozor, a danas je prihodom najjači restoran u Šibeniku. Ovaj objekt na prostoru bivše peškarije na šibenskoj rivi, gdje su se uz hotel i restorane smjestili i luksuzni stanovi s kojima je projekt i krenuo, ujedno predstavlja početak Purkova značajnijeg ulaska u turizam.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu