Kako su se u vrijeme korona lockdown snašle food blogerice, čiji je rad na internetu zbog ostajanja u kući pratilo izuzetno puno građana, te kako je njihova suradnja s domaćim OPG-ovima bila ključna za opskrbljivanje namirnicama saznali smo od Vedrane Orlović s bloga Kefirolicious i Sandre Rončević koja stoji iza bloga O slanom i slatkom.
Kako nam objašnjava Vedrana Orlović, njen blog je nastao iz potrebe za promjenom načina prehrane zbog intolerancija na određene namirnice, a kasnije i dijagnosticirane celijakije.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu