Zaključen stečajni postupak, Radio 101 dobio novog programskog direktora

Autor: Poslovni.hr , 23. kolovoz 2012. u 12:40

Jučer u prijepodnevnim satima na Radio 101 je stigla konačna potvrda Trgovačkog suda u Zagrebu o pravomoćnosti zaključenja stečajnog postupka.

Na sastanku zaposlenika Radija 101 i novog vlasnika g. Thomasa Thimmea objavljeno je da je novi programski direktor Radija poznati Silvestar Vrbanac. “Vrbanac je jedan od utemeljitelja zvuka Radija 101 i direktor iz najslavnijih vremena Radija. Radio 101 je posljednjih mjeseci krenuo prema vrhu najslušanijih stanica u Zagrebu. Dobra glazba i kvalitetan informativni program vode ovaj radio na put nekadašnjeg uspjeha”, stoji u priopćenju Radija 101.

“U javnosti se nagađalo da je Silvije Vrbanac, nekadašnji direktor Radija 101, povezan s njemačkim ulagačima. U nedavnoj izjavi za Poslovni dnevnik, Vrbanac je izjavio kako ga je Thimme nekoć savjetovao u vezi marketinškog upravljanja Radijom 101. “Thimmeu praksa preuzimanja radio stanica koje su u stečaju nije strana jer je u Berlinu preuzeo dva radija koja su također bila u stečaju”, otkrio je Vrbanac.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close