U Cascade centru najjeftinija garaža u gradu – 4 kn po satu

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2012. u 16:00

U tom trgovačkom centru na vrhu Tkalčićeve ulice sat vremena parkiranja na 135 mjesta, koliko ih ima u toj garaži, naplaćuje se samo četiri kune!

Budući da je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer najavio kako će širiti zone naplate parkiranja i ukinuti “oazu” kod paromlina, gdje se na 600-tinjak mjesta vozilo moglo parkirati besplatno, Cascade centar, odnosno Parking centar Cascade, odlučio je ponuditi alternativu.

Naime, u tom trgovačkom centru na vrhu Tkalčićeve ulice sat vremena parkiranja na 135 mjesta, koliko ih ima u toj garaži, naplaćuje se samo četiri kune!

Garaže kojima upravlja Zagrebparking, pa i one privatne u središtu metropole, svoja mjesta nude za sedam do deset kuna. Kao usporedba, u prvoj se parkirališnoj zoni, u koju spada i Cascade centar, parkiranje naplaćuje 10 kuna po satu.

(Agencija VLM)

Komentari (2)
Pogledajte sve

Propali megalomanski projekt u kojem se prodavala strana roba sa 1000% marže.
Sad da bi opet privukli u to ruglo snizuju cijenu parkiranja.

nije to “samo 4kn” nego je to normalna cijena koja bi trebala biti ali su ljudi navikli da ih za ta 2 metra asfalta deru pa izgleda samo 4kn. Parkiranje je preskupo jer se za 1h u gradu ne stigne doslovno ništa obavit pa je to najmanje 20 kn

New Report

Close