Radnici sačekali i išamarali direktora Jadrankamena

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2012. u 13:05

Vedran Vilović, predsjednik uprave Jadrankamena, prijavio je napad trojice djelatnika tvrtke, inače članova Nezavisnog sindikata ispred zgrade Uzora u Poljičkoj ulici u Splitu, gdje im se nalazi uprava, piše Slobodna Dalmacija.

Vilović koji se trenutno nalazi u PU splitsko-dalmatinskoj rekao je policajcima da su ga trojica sindikalista napala na parkiralištu u srijedu oko devet sati taman kad je izlazio iz vozila te su ga nakon kraće verbalne prepirke najprije povukla za uho, a potom i ispljuskala.

Kako se doznaje u policiji, jedan sindikalist je tom prilikom vikao “Nemojte šporkavati ruke!” dok su ga druga dvojica šamarali. To je Vilovićeva priča nakon koje su u prostorije Druge policijske postaje u Splitu pozvani sindikalisti na obavijesni razgovor koje je Vilović prijavio da su bili vinovnici nemilog događaja.

List piše kako se radnicima ‘smrklo’ kada su ga vidjeli u novom audiju.

(pd)

Komentari (6)
Pogledajte sve

Ma da su ga zašamarali odmah kada ja bilo prvo sranje, ne bi se danas doveli u ovakvu situaciju!!!

Ovo su bile “odgojne” mjere…, Piskaranjem i upozorenjima, zahtjevima za zaštitu prava, bla.., bla…, se rijetko što postiže, direktori time igraju uredsku košarku.., a i kad dospiju na optuženičku klupu, nakon maratonskih postupaka i suđenja…, kazne su daleko manje od tih primljenih šamara……………….
Srk i čepić u ruku pa u revoluciju…, nacionalizirati sva državna blaga i ponovo u denacionalizaciju, ali sada na zdravim osnovama, pa da vidim kako se često mijenjaju novi Audiji…

…ljudi postaju očajni …imaš prizvod,imaš posla radiš i onda ti kaže nema plaće …pa da ne bi poludija

u pravu si da im nema pomoći, kasno su ga počeli šamarati

New Report

Close