Radnici sačekali i išamarali direktora Jadrankamena

Vedran Vilović, predsjednik uprave Jadrankamena, prijavio je napad trojice djelatnika tvrtke, inače članova Nezavisnog sindikata ispred zgrade Uzora u Poljičkoj ulici u Splitu, gdje im se nalazi uprava, piše Slobodna Dalmacija.

Vilović koji se trenutno nalazi u PU splitsko-dalmatinskoj rekao je policajcima da su ga trojica sindikalista napala na parkiralištu u srijedu oko devet sati taman kad je izlazio iz vozila te su ga nakon kraće verbalne prepirke najprije povukla za uho, a potom i ispljuskala.

Kako se doznaje u policiji, jedan sindikalist je tom prilikom vikao “Nemojte šporkavati ruke!” dok su ga druga dvojica šamarali. To je Vilovićeva priča nakon koje su u prostorije Druge policijske postaje u Splitu pozvani sindikalisti na obavijesni razgovor koje je Vilović prijavio da su bili vinovnici nemilog događaja.

List piše kako se radnicima ‘smrklo’ kada su ga vidjeli u novom audiju.

(pd)

Komentari (6)
 • Ivan1902
  Ivan1902 16:17 21.3.2012.

  Ma da su ga zašamarali odmah kada ja bilo prvo sranje, ne bi se danas doveli u ovakvu situaciju!!!

 • sappy
  sappy 15:14 21.3.2012.

  Ovo su bile “odgojne” mjere…, Piskaranjem i upozorenjima, zahtjevima za zaštitu prava, bla.., bla…, se rijetko što postiže, direktori time igraju uredsku košarku.., a i kad dospiju na optuženičku klupu, nakon maratonskih postupaka i suđenja…, kazne su daleko manje od tih primljenih šamara……………….
  Srk i čepić u ruku pa u revoluciju…, nacionalizirati sva državna blaga i ponovo u denacionalizaciju, ali sada na zdravim osnovama, pa da vidim kako se često mijenjaju novi Audiji…

 • mikro
  mikro 13:59 21.3.2012.

  …ljudi postaju očajni …imaš prizvod,imaš posla radiš i onda ti kaže nema plaće …pa da ne bi poludija

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve