Prijavite se na Kunu po kunu i dođite do plusa na računu!

Autor: Poslovni.hr , 12. ožujak 2012. u 12:35

Prijavite se na natječaj Pametne kune i jednostavno dođite do plusa na računu!

Kada se kućna blagajna počne prazniti, prvo osjetimo poriv za štednjom ili potragom za unosnijim poslom, no dugotrajna kriza je mnoge dovela pred zid – unosnijeg posla nema, a često su i postojeća primanja umanjena pa štednja nije opcija.

Svjesni situacije većine građana Hrvatske, Pametna kuna je pokrenula edukativni projekt ”Kunu po kunu”, kojim će najsretnijima od vas pomoći povećati kućni budžet i vratiti vas na zelenu granu s financijama. Kroz 12 tjedana edukativnih članaka te praćenja aktivnosti i poboljšanja kvalitete života odabranih kandidata, projekt ‘’Kunu po kunu’’ će, uz pomoć svojih stručnjaka, osigurati svim čitateljima da racionalnije upravljaju novcem, a iz svojeg dohotka izvuku maksimalnu korist. Prijavite se i postanite sudionik projekta

Ako smatrate da mnogo trošite, a pri tome jednostavno ne vidite učinak potrošenog, vi ste naš idealan kandidat! Ispunite prijavnicu do 21. ožujka i dopustite našim stručnjacima da vas nauče kako racionalno i disciplinirano raspolagati svojim novcem. Uz neprocjenjivo znanje, očekuju vas i nagrade partnera projekta, a kako bismo pokrili što je više mogućih različitih potreba naših čitatelja, tražimo tri različita kandidata – zaposlenu ženu s velikim planovima za budućnost, muškarca u naponu intelektualne snage koji želi više od života i mladu obitelj koja želi potomstvo.

Pronalazite li se u nekom od ovih opisa, prijavite se OVDJE i pričekajte odluku naših stručnjaka. Psiholog, financijski savjetnik, stručnjak za IT i gadgete, stručnjak za promet te savjetnik za javni nastup čekaju vaše prijave koje će detaljno pregledati, odabrati sudionike projekta i kasnije ih voditi na putu do financijske zrelosti. Ne propustite priliku nakon koje plus na računu neće izostati! Sretno s prijavom!

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close