PharmaS lansirao novu web stranicu

Autor: Sponzorirani članak , 27. studeni 2014. u 09:38
PharmaS

Farmaceutska kompanija PharmaS je lansirala novu web stranicu koja je prilagođena ubrzanoj internacionalizaciji poslovanja

Farmaceutska kompanija PharmaS je lansirala novu web stranicu koja je prilagođena ubrzanoj internacionalizaciji poslovanja te intenzivnom razvoju na portfelju vlastitih bezreceptnih proizvoda. Upravo iz razloga skorog izlaska u zemlje u istočnoj i jugoistočnoj Europi, nova web stranica će se nalaziti na www.pharmas-group.com dok će nova tržišta imati svoje web stranice na lokalnim domenama.

Odsad je u par klikova mišem na jednom mjestu moguće dobiti informacije o svim proizvodima u Grupi, informacije o poslovanju u svim zemljama te pregledavati brojne multimedijalne sadržaje te se tako podrobnije informirati, prvenstveno, o novim brandovima razvijenima u kompaniji, ali i o ostalim aktivnostima i događanjima.  Velika pozornost posvećena je dizajnu s obzirom da se i tim putem htjela komunicirati kreativnost kao jedna od korporativnih vrijednosti. Kombinacijom pozadinskih slika i središnjeg panela u kojem se uz klizeće i tzv. “on hover” efekte događaju promjene, stranica je dobila moderan i prepoznatljiv izgled, ali je istovremeno ostavljena doza ozbiljnosti karakteristična za farmaceutske kompanije.

PharmaS je ove godine na tržište lansirao tri bezreceptna proizvoda razvijena unutar kompanije – PROBalans, Femipause i Dormirin, a do kraja godine slijedi i četvrti. Istovremeno, izuzev regije u kojoj je kompanija prisutna u šest zemalja, prije nekoliko mjeseci je osnovana kompanija u Švicarskoj i na tom tržištu bi se prvi proizvodi trebali pojaviti kroz nekoliko mjeseci. Paralelno slijedi širenje u nekoliko zemalja u istočnoj Europi na koje će se plasirati navedeni proizvodi razvijeni u kompaniji.

New Report

Close