Ovo su najuspješnije šivačice i prodavačice u Varteksu

Autor: Poslovni.hr , 30. svibanj 2012. u 14:45

U Varteksu je danas održano svečano proglašenje najuspješnijih prodavača i šivača u 2011. godini, a priznanja i nagrade uručio im je predsjednik Uprave Varteksa, Zoran Košćec, priopćeno je iz Varteksa.




U okviru projekta ‘Naj Prodavač i Naj Šivač’ koji je Varteks pokrenuo još 2010. godine s ciljem nagrađivanja uspješnosti i dodatne motivacije zaposlenika, danas je drugu godinu zaredom održano svečano proglašenje najuspješnijih prodavača i šivača Varteksa u 2011. godini.

Prodavači i šivači s najboljim rezultatom postignutim tijekom 2011. godine, pozicionirali su se među deset najuspješnijih. Postignutim rezultatima posebno su se istaknuli i po jedan najbolji u svakoj od dvije kategorije na nivou godine. Armina Zović proglašena je Naj Prodavačicom, a Marina Žuna Naj Šivačicom 2011. godine temeljem postignutih kontinuiranih i visokih rezultata tijekom cijele godine.

U povodu svečanog proglašenja pobjednika održan je prigodni domjenak u Varteksu na kojem je predsjednik Uprave Varteksa Zoran Košćec, osobno čestitao dobitnicima na postignutim rezultatima: „ Drago mi je što smo se i ove godine okupili povodom svečanog proglašenja najuspješnijih prodavača i šivača u 2011. godini. Ovo je dokaz da unatoč krizi i problemima s likvidnošću nismo odustali od projekata pokrenutih s ciljem nagrađivanja uspješnosti i dodatne motivacije zaposlenika.“




Predsjednik Uprave uručio je priznanja i nagrade godišnjim pobjednicima, a zatim i ostalim šivačima i prodavačima koji su se postignutim rezultatima plasirali među deset najuspješnijih. Naj Prodavači u 2011. godini su: Armina Zović, Angela Mišurac, Josipa Ercegovac, Verica Rendulić, Marijana Horvat, Marijana Matanov, Danijela Nemec, Ljerka Friščić, Dobrila Ištvanović i Kornelija Bilac, zaključuje se u priopćenju.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close