Prvi frizerski salon u Zagrebu u kojem će se moći plaćati virtualnom valutom

Autor: Poslovni.hr , 11. siječanj 2016. u 09:51
Foto: Goran Jakuš / Pixsell

Vrlo skoro u metropoli će biti moguće bitcoinom platiti – šišanje.

U Zagrebu već nekoliko godina postoji i bitcoin bankomat koji su postavili Ivan Šimurina i Vedran Kljajić, hrvatski pioniri bitcoina. Vrlo skoro u metropoli će biti moguće bitcoinom platiti – šišanje.

– Ivan je kriv za tu ideju! Prvo je svoje šišanje želio platiti bitcoinom pa me pitao kako to da to još nemam –  rerkla je Večernjem listu Ana-Marija Novaković, vlasnica frizerskog salona Studio 54 na zagrebačkoj Savici.

– To je nešto sasvim novo i predstavlja budućnost. Cijeli mi se koncept jako sviđa, mislim da je super, vrlo jak magnet za mlade ljude – govori Ana-Marija, koja i sama sada ima nešto bitcoina te joj je zanimljivo gledati kako mu se vrijednost dnevno mijenja. A bitcoin je vrijedan, tečaj mu je sada oko 400 dolara za jedan bitcoin.

– Ne vidim zapravo neke bitnije razlike u odnosu na kartice. Nemam straha od prijevare, sustav izgleda jako siguran – govori nam vlasnica salona te dodaje kako joj je već pet osoba reklo da će zbog njezina uvođenja bitcoina kao sredstva plaćanja i sami otvoriti račun.

– Počinjemo čim provjerimo je li sve zakonski u redu, a to bi trebalo biti za nekoliko dana – kaže simpatična vlasnica prvog frizerskog salona u Zagrebu u kojem će se moći plaćati alternativnom valutom – bitcoinom.

Komentirajte prvi

New Report

Close