Preko Skypea za dva dana dobila posao u američkoj cruise kompaniji, a u Hrvatskoj je nisu htjeli

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2014. u 16:29
Arhivska fotografija: Duško Marušić / Pixsell

Iako je u Hrvatskoj nisu htjeli za ljetni posao animatorice za djecu, Amerikanci su je objeručke prihvatili.

Mlada hrvatska građanka s iskustvom rada u kazalištu na dječjim predstavama u samo dva dana dobila je posao za američku cruise kompaniju, piše portal Danas.net.hr, kojemu je čitateljica u pismu opisala svoje iskustvo.

Iako je u Hrvatskoj nisu htjeli za ljetni posao animatorice za djecu, Amerikanci su je objeručke prihvatili, a financirali su joj i kartu do Los Angelesa (mjesto ukrcaja), hotel, prijevoz, liječnički pregled i vizu.

Sve je počelo sa Skype intervjuom, a već sljedeći dan javili su joj da je dobila posao za koji kaže da joj nudi mnogo povlastica, poput hrane, smještaja itd.

"Uživam s djecom, pokazala sam se dobra u tome te na ove Božićne praznike idem odraditi svoj četvrti ugovor, a usput se malo i osunčati na Karibe'', otkrila je za Danas.hr.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Iskreno znam svakakve priče ljudi koji su dobili poslove u inozemstvu, najteži je početak i ako tada ne odustanete doći ćete do točke kada vam neće pasti na pamet vratiti se u Hrvatsku. Ako imate škole pogotovo, tada i početak nije tako težak. Ono što definitivno traže je znanje engleskog jezika. Trenutno je popularna Kanada i sve više Irska i to toliko da ostavite životopis i ponude uskoro stižu. Sve preko skypea obavite što se tiče razgovora i uz malo sreće posao čeka.

Ha, ha, ha….stvarno prava vijest!

To! to je vijest. Dajte nam više ovakvih vjesti.

New Report

Close