Bivša zaposlenica otkrila što je naučila radeći za Richarda Bransona

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2012. u 15:57
Richard Branson (Epa)

Branson je uvijek imao iznimno velika očekivanja, od kompanije i samih zaposlenika i upravo je to jedan od razloga njegova uspjeha, smatra Alexis.

Alexis Dormandy imala je samo 24 godine kada je započela raditi u svjetski poznatoj kompaniji Virgin Group. Alexis je imala čast raditi sa samim vlasnikom ove multinacionalne kompanije, Richardom Bransonom.

Za portal Business Insider opisala je svoje iskustvo koje je stekla radeći u toj kompaniji, a ističe, iako je napravila puno pogrešaka, puno je toga i naučila.  Otkrila je kako je bilo raditi sa tajkunom Bransonom, koje joj je sve poslovne savjete udijelio te lekcije koje je ondje stekla.

Uvijek postavljaj smiješno visoka očekivanja
'Branson je uvijek imao iznimno velika očekivanja, od kompanije i samih zaposlenika i upravo je to jedan od razloga njegova uspjeha', smatra Alexis.

Vjeruj svojim zaposlenicima
'Branson je svoje odnose sa zaposlenicima gradio na temelju povjerenja,  vjerovao je ljudima koje je zaposlio i znao je da mogu napraviti ono što bi im zadao', prisjeća se.

Tvoj proizvod mora biti najbolji na tržištu
'Proizvod je najvažniji za kompaniju i on mora biti najbolji na tržištu kako bi se postigao uspjeh. Da bi se to ostvarilo, svi u kompaniji to moraju znati i  raditi na ostvarenju tog cilja.'

Reputacija je sve
Osim reputacije samog branda, Branson je znao da je iznimno važna i osobna reputacija, navodi bivša zaposlenica Virgin kompanije.

Važno je zauzeti pravi stav
'Branson je oduvijek radio na stvaranju pozitivne poslovne klime i nastojao je prema svemu imati pozitivan stav', kaže Alexis. 'Kako u odnosu sa svojim zaposlenicima tako i u tretiranju samih kupaca. Poslovno je ozračje bilo iznimno ugodno i motivirajuće, a ljudi su stoga voljeli raditi za kompaniju', zaključuje bivša zaposlenica.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Reputacija je sve

Osim reputacije samog branda, Branson je znao da je iznimno važna i osobna reputacija, navodi bivša zaposlenica Virgin kompanije.

http://limun.hr/main.aspx?id=518990

[emo_palacg]

New Report

Close