Zuckerberg iskoristio novu Facebookovu opciju kako bi zahvalio svojoj operativnoj direktorici

Autor: Poslovni.hr , 19. studeni 2014. u 16:20
Screenshot

Mark Zuckerberg se putem video-poruke zahvalio operativnoj direktorici tvrtke Sheryl Sandberg što mu je pomogla u “izgradnji Facebooka”.

Facebook je nedavno lansirao alat koji vam omogućuje da se svojim prijateljima zahvalite putem video-razglednice. Pomoću opcije "Say Thanks" možete odabrati fotografije i statuse od kojih će se sastojati "filmić", te dizajn poruke.

Novi servis isprobao je i sam šef Facebooka, Mark Zuckerberg, koji je zahvalu uputio svojoj zaposlenici, operativnoj direktorici tvrtke Sheryl Sandberg. Uz video-razglednicu, Zuckerberg je napisao i poruku: "Sheryl, hvala ti na tome što si važan partner u izgradnji Facebooka i što si velika prijateljica".

Zuckerbergova objava na Facebooku privukla je više od 21 tisuću lajkova i generirala više od tisuću podjela.

Sheryl Sandberg smatra se danas jednom od najmoćnijih žena u tehnološkom sektoru. U Facebooku je od 2008. godine, a prije dvije godine izabrana je u osmeročlani Upravni odbor kompanije. Prethodno je sedam godina radila u Googleu.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Komentirajte prvi

New Report

Close