Siemens skupio milijun dolara u kampanji Baton Pass za borbu protiv raka

Autor: Marta Duić , 17. rujan 2014. u 10:13
Fotografija: Thinkstock

Siemens je udružio snage sa Stand up to Cancer i pokrenuo kampanju The Baton Pass za podršku u inovativnom, ubrzanom istraživanju raka, koji je fokusiran na nove terapije za pacijente i spašavanje života

Siemens je udružio snage sa Stand up to Cancer  i pokrenuo kampanju The Baton Pass  za podršku u inovativnom, ubrzanom istraživanju raka, koji je fokusiran na nove terapije za pacijente i spašavanje života.

Za svaki klik ili odlazak na www.facebook.com/TheBatonPass – od 19 ožujka 2014 do  5. rujna 2014, Siemens je donirao $ 1 Stand Up to Cancer. Uz pomoć korisnika, došli su do njihovog cilja od 1.000.000 dolara.

Tijekom kampanje, Baton Pass je proputovao po bolnicama, školama, rehabilitacijskim centrima, zdravstvenim konferencijama, javnim događanjima, i još mnogo toga – te je usvojen od strane pacijenata, članova obitelji, liječnika, znanstvenika, zdravstvenih usluga i odvjetnika. Svi su ujedinjeni u borbi protiv raka. Baton Pass kampanja inspirirana nadu, a pomaže podići prijeko potrebna sredstva za provođenje inovativnih istraživanja o novim i boljim načinima liječenja raka.

Komentirajte prvi

New Report

Close