Relago nudi alat za praćenje loko vožnje

Autor: Darko Bičak , 27. studeni 2015. u 09:51
Poslodavcima lakši obračun i isplata naknade/G/PIXSELL

Aplikacija olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji privatnim autom u poslovne svrhe i prijeđenih kilometara.

Hrvatska tvrtka Relago plasirala je na tržište besplatnu mobilnu aplikaciju naziva "Loko vožnja" koja bi mogla imati primjenu u upravljanju korporativnim flotama vozila, a koja će upotpuniti paletu njihovih komercijalnih softverskih proizvoda.

Riječ je prvoj aplikaciji na hrvatskom tržištu koja omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje (korištenje privatnog automobila u službene svrhe) na pametnom telefonu u stvarnom vremenu, a u potpunosti je besplatna za preuzimanje na pametnim telefonima.

 

Grgec

Moguće je i slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail

Obračun dnevnice
Kako objašnjava Manuel Grgec, direktor informatičke tvrtke Relago, aplikacija je primarno namijenjena djelatnicima koji se služe privatnim automobilima u poslovne svrhe jer znatno olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara. Princip rada je vrlo jednostavan. Na samome početku vožnje pokrene se praćenje loko vožnje, a po završetku aplikacija sama unosi vrijeme kraja i izračunatu kilometražu te se upiše svrha i relacija vožnje.

Prednosti korištenja aplikacije Loko vožnja svakako su i skraćivanje vremena evidentiranja, kao i novčana ušteda.  "Sve što vam treba je pametni telefon, odnosno smartphone. Omogućeno je i slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail koja se kasnije može isprintati, potpisati i na temelju koje poslodavac može napraviti isplatu", objašnjava Grgec.

 

1000klijenata

koristi neku od aplikacija Relago

Aplikacija je u prvoj fazi dostupna na Google Playu za Android, a kasnije će biti prisutne i verzije za druge platforme (iOS i Windows Phone). Ako korisnik ima aktivnu Relago aplikaciju Putni nalozi, loko vožnje s mobilnog telefona mogu se automatski sinkronizirati u aplikaciju radi objedinjavanja loko vožnji svih djelatnika, obračuna i isplate naknade djelatnicima te prijave isplate neoporezivih primitaka u ePoreznu. 

Probno razdoblje
Relago je hrvatska tvrtka koja posluje od 2013. godine i kreira vlastite web aplikacije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje. Na tržištu se već nalaze njihove aplikacije: Računi, Putni nalozi, Rezervacije, Dokumenti i Članstvo. Posluju s više od 1000 klijenata, a njihova usluga dostupna je 24 sata dnevno 365 dana u godini, uz besplatan probni period aplikacija u trajanju od 14 dana. Tehnička platforma Relaga temelji se na Microsoft Azure platformi, koja je jedna od najraširenijih na svijetu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close