VIDEO: Ovo su 4 važne promjene koje uvodi Facebook

Autor: Poslovni.hr , 26. ožujak 2015. u 11:18
Foto: DPA/PIXSELL

Na konferenciji u San Franciscu, Mark Zuckerberg sa svojim je timom, javnosti iznio cijeli niz novosti.

Na konferenciji u San Franciscu, Mark Zuckerberg sa svojim je timom javnosti iznio cijeli niz novosti koje ćemo na Facebooku uskoro koristiti.

Kako piše tportal, Facebook F8 tradicionalna je konferencija društvene mreže namijenjena programerima, dizajnerima i developerima svih vrsta, a ovo su novosti koje su predstavljene na konferenciji:

1. Poruke
Bilo koja aplikacija odsad će moći sadržavati poveznicu na Facebook Messenger što će omogućiti korisnicima da u ovoj platformi komunikacije koriste gif animacije, video snimke, te elemente drugih aplikacija.

2. Video
Svi vlasnici web odredišta uskoro će moći ugrađivati videozapise objavljene na društvenoj mreži na svojim stranicama, što dosad nije bilo omogućeno.

3. Komentari
Vlasnici web stranica koji na svojim entitetima koriste Facebookov sustav komentiranja odsad neće muku mučiti kako bi ujedinili one u objavama na društvenoj mreži i na svojim web odredištima. Sada bi komentari u tim slučajevima trebali biti unificirani.

4. Analytics
Programeri koji razvijaju aplikacije za Facebook moći će pristupiti novoj komponenti – Analytics for Apps – alatu koji će im pružiti detaljan uvid u podatke o onima koji koriste njihove aplikacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close