S ovom aplikacijom možete slati poruku ‘Yo’ i ništa više. Od ulagača je već dobila milijun dolara!

Autor: Poslovni.hr , 20. lipanj 2014. u 15:13
Screenshot

Mobilna aplikacija pod nazivom ‘Yo’ omogućuje korisnicima jednu jedinu stvar – da si međusobno šalju dvoslovnu poruku ‘Yo’. Da, to je to, ni manje ni više.

Mobilna aplikacija pod nazivom 'Yo' omogućuje korisnicima jednu jedinu stvar – da si međusobno šalju dvoslovnu poruku 'Yo'. Da, to je to, ni manje ni više.

Za razvoj aplikacije bilo je potrebno oko osam sati, ali ono što je najzanimljivije – Yo je već prikupio milijun dolara od investitora, piše Huffington Post.

Premda je njena funkcionalnost minimalistička, aplikacija ima već oko 50 tisuća korisnika koji su u tri mjeseca poslali 4 milijuna dvoslovnih poruka. Zbog rasta popularnosti Yo-a, autor aplikacije Or Arbel preselio se iz Izraela u San Francisco kako bi na njoj radio puno radno vrijeme. Njegova tvrtka čak i zapošljava nove djelatnike.

Arbel tvrdi kako je "ljepota" aplikacije u tome što je jednostavna fraza 'Yo' vrlo fleksibilna u svom značenju, a za slanje poruke potrebno je samo dva dodira po ekranu.

Zanimljivo, Yo je po popularnosti nadmašio novu Facebooku aplikaciju Slingshot. Trenutno na američkom App Storeu, Slingshot drži 55. mjesto na ljestvici besplatnih aplikacija, dok se Yo nalazi na 36. poziciji, piše Fast Company. Ipak, valja imati na umu da je Slingshot, koji omogućuje slanje foto i video poruka, lansiran tek prije nekoliko dana.

Komentirajte prvi

New Report

Close