IT summit u Puli

Katarina Šiber Makar, predsjednica IN2 grupe/ I. Kralj/PIX Katarina Šiber Makar, predsjednica IN2 grupe/ I. Kralj/PIX

Vela Software.

U Puli je započela trodnevna konferencija  Vela Vertical Market Software (VMS) Summit, koja će u iduća tri dana okupiti stotinjak menadžera i zaposlenika Vela Software, operativne grupe kanadske kompanije Constellation Software Inc. (CSI), a koja je u Hrvatskoj preuzela jednu od najvećih softverskih kompanija, IN2 grupu.

Na Vela Vertical Market Software Summitu predstavit će se najbolje prakse u grupi i studije slučajeva, a radit će se i razmjena iskustava među članicama grupe Vela Software.

Mike Byrne, predsjednik NO-a IN2 grupe i predsjednik Uprave Aquila Softwarea, članice Vela Software grupe, naglasio je da je svima veliko zadovoljstvo biti baš u Hrvatskoj.

Katarina Šiber Makar, predsjednica Uprave IN2 grupe kaže da je razvoj svojih ljudi i njihova priprema za daljnji rast CSI-ja i preuzimanje širih odgovornosti u grupi jedan je od najznačajnijih ciljeva CSI grupe. "Nas u IN2 jako veseli da je Hrvatska dobila priliku biti domaćin našeg okupljanja na razini Europe", zaključuje Šiber Makar.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve