Googleova aplikacija za prevođenje u realnom vremenu prevodi strani tisak

Autor: Poslovni.hr , 04. listopad 2015. u 10:21
Foto: Boris Scitar / Pixsell

Osim hrvatskog, Google je ovoga ljeta nadopunio svoju aplikacija s još 19 jezika te u bazi sad ima njih 27.

Googleova aplikacija Google prevoditelj postala je pravi hit među školarcima, ali i poslovnjacima. Svi već znaju da Google prevodi, da nije savršen, ali da umnogome pomaže te mu fond riječi i točnost neprestano napreduju, piše Večernji list.

No neki tek otkrivaju čari mobilne aplikacije koja radi na i na Androidu i na iOS-u. Sada je dovoljno samo kamerom 'naciljati' tekst koji želite prevesti i gotovo u istoj sekundi dobiti prijevod. Različiti fontovi, s čim su se mučili mnogi koji su pokušavali izbaciti sličnu aplikaciju, Googleu nisu problem, čita i vidi sve.

Osim hrvatskog, Google je ovoga ljeta nadopunio svoju aplikacija s još 19 jezika te u bazi sad ima njih 27. Razumije engleski, francuski, njemački, talijanski, portugalski, ruski, španjolski, bugarski, katalonski, češki, danski, nizozemski, filipinski, finski, mađarski, litavski, norveški, poljski, rumunjski, slovački, švedski, turski, ukrajinski i indonezijski.

Naravno, opcija uključuje prijevod sa i na engleski jezik.

Vizualni prijevod može se koristiti i offline.

Komentari (3)
Pogledajte sve

svaka čast prevoditeljskim alatima, ali i dalje će trebati ovlašteni prevoditelji i sudski tumači za engleski, njemački, slovenski…[/url]

prevoditeljske agencije[/url] koje rade pisane i usmene prijevode su ipak još uvijek superiorne ovim alatima 🙂

Napredak tehnologije je danas os velikog značaja za ljudski rod, a ovo prevođenje[/url] stranih jezika je vrlo dobro jer ljudima uvelike štedi vrijeme i novac.

New Report

Close