Fleet rent-a-car lansirao aplikaciju za pametne telefone

Autor: Poslovni.hr , 17. travanj 2013. u 11:01
Press foto

. Riječ je o aplikaciji namijenjenoj svim korisnicima iPhone, iPad i iPod Touch uređaja.

Fleet rent-a-car pokrenuo je novu mobilnu aplikaciju za pametne telefone, priopćeno je iz tvrtke. Riječ je o aplikaciji namijenjenoj svim korisnicima iPhone, iPad i iPod Touch uređaja. U vrlo kratkom roku bit će pokrenuta i Android verzija aplikacije koja će u oba slučaja biti besplatna i svi korisnici će moći preuzeti istu bez dodatnih troškova, najavljuju iz kompanije. Aplikacija je optimalizirana za korištenje iOS 5 i 6 sustava i u svim segmentima je podređena korisniku za lakše i jednostavnije rukovanje, korištenje preglednika i rezervaciju najma.

Aplikacija pruža mogućnost rezervacije vozila i pregleda informacija vezanih uz usluge FLEET rent-a-cara. Putem iste je moguće upravljati postojećim rezervacijama vozila i pregledati posebne ponude. Omogućen je pregled lokacija poslovnica i kontakt podataka, često postavljanih pitanja i drugih važnih informacija.

"Naša je misija u vrlo kratkom roku postati vodeća domaća rent-a-car kompanija. Razvijamo poslovanje kroz profiliranje cjenovne i uslužne prepoznatljivosti te podređivanja korisničkih i uslužnih sustava prema željama naših korisnika. Novitetima u ponudi, poput ove aplikacije, nastojimo izaći u susret potrebama modernog korisnika koji je u konstantno u pokretu, uvijek spreman isprobati nešto novo. Fleet je kompanija koja korisnicima nudi jednostavnost usluge i pokrivenost u svim aspektima suradnje. Biti moderan i kvalitetan partner, naš je dugoročan cilj i obveza prema partnerima", istaknuo je Krešimir Dobrilović, direktor Fleet rent-a-cara.

Komentirajte prvi

New Report

Close