7 aplikacija za iPhone na koje će vaši prijatelji s Androidom biti ljubomorni

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2014. u 14:27
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Jedna od prednosti koju imaju vlasnici iPhonea je u tome što najnovije aplikacije često imaju prilike isprobati prije korisnika Androida.

Jedna od prednosti koju imaju vlasnici iPhonea je u tome što najnovije aplikacije često imaju prilike isprobati prije korisnika Androida, piše Business Insider. Možda ne djeluje fer, ali to je veliki bonus za ljubitelje Applea.

Business Insider je pritom napravio i listu aplikacija koje postoje samo za iPhone, a koje će "vaše prijatelje s Androidom učiniti ljubomornim".

Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih:

Paper

Facebookova besplatna aplikacija omogućuje vam vizualno privlačan i praktičan pregled novosti i vijesti, bilo da je riječ o objavama stranica ili prijatelja.

Manual

Manual je aplikacija koja vam omogućuje da zavirite ispod "haube" kamere na iPhoneu i kontrolirate napredne postavke. Cijena je 1,99 dolara.

Hyperlapse

Instagramova besplatna aplikacija koristi posebnu tehniku stabilizacije snimki te omogućuje kreiranje impresivnih "time-lapse" videozapisa.

Humin

Humin je besplatna aplikacija koja se može najkraće opisati kao "digitalni batler".

Litely

Litely je besplatna aplikacija sa suptilnim filterima uz pomoć koje će vaše fotografije dobiti "filmski" ugođaj.

Alien Blue

Korisnik ste Reddita? Alien Blue će vam omogućiti lakše i preglednije korištenje tog popularnog servisa. Aplikacija je besplatna.

Timeful

Timeful je kombinacija inteligentnog kalendara i aplikacije za organizaciju, čiji algoritmi "uče" iz vaših navika i ponašanja. Aplikacija je besplatna.

Komentirajte prvi

New Report

Close